Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj lehet ebből? Fontos nagyon.
Figyelt kérdés
Most kezdtem el fogamzás gátlót szedni és van még a levélből 4 szem.A tegnapit véletlenül 8 órával később tudtam bevenni mert otthon hagytam, s tegnap szeretkeztünk a barátommal és az óvszer véletlenül totál kiszakadt.Terhes lehetek-e? 72 óráss tabit bevehetek nyugodtan a fogamzásgátlóra, nem gyengitik egymás hatóerejét?2011. máj. 22. 12:54
1/19 anonim válasza:
Olvasd el a papírját! De ha 12 órán belül gyorsan beveszed, akkor nem lehetsz terhes
2/19 anonim válasza:
Fogamzásgátló mellett TILOS 72 órást használni, úgyhogy eszedbe se jusson.
3/19 A kérdező kommentje:
de akkor mit csináljak h ne legyek terhes??12 órán belül bevettem, de nem irja a papiron h mikortól hat a gyógyszer, neten meg általábanegy level után hat- ezt irják.szerdán kell abbahagyam a szedést és tartsam a 7 napos szünetet, véd már a bogyó??s akkor ne veek 72 órásat?
2011. máj. 22. 13:16
4/19 anonim válasza:
Ha idejében bevetted akkor nem vagy terhes.Ez fix!!
Hány éves vagy?
5/19 anonim válasza:
Nem leszel terhes, ne parázzál már. 12 órás késésig egyébként sincsen semmi. Nem kell ennyire pánikba esni.
6/19 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok.de ha még soha nem szedtem fog.gátlót, akkor nem kell 1 levélt beszedjek, hogy védelmet nyőjtson?mert nekem még van 4 szem belőle.és ezért parázok nagyon.
2011. máj. 22. 14:53
7/19 anonim válasza:
Nem. Két hét elég. Ne aggódjál már, nem lesz baj.
8/19 A kérdező kommentje:
de az nem baj ha nem pontosan szedtem be, hanem mostanában 1 órával hamarább és vasárnap meg késtem 8 órát??nagyon izgulok, akartam venni 72 órásat, de a barátom nem engedi mer fél h valami bajom lesz.
2011. máj. 23. 13:28
9/19 anonim válasza:
Hányszor mondjuk még el, hogy nem leszel terhes? Ha ennyire akarod, akkor menjél el tablettáért és cseszd szét a hormonrendszered.
Csak azt az istenverte tájékoztatót kellene elolvasni. Benne van feketén fehéren, hogy 12 órás csúszásnál van gond, ha kevesebbet csúszol vele, akkor nem.
Ugyanakkora eséllyel eshetsz teherbe, mintha mindig ugyanakkor vetted volna be. Azaz kb. 0.
10/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, csak nagyon aggódok.elolvastam, de nem irja hogy mennyi idő után véd.
2011. máj. 23. 13:41
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!