Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimmal már egy ideje tervezgetjük az elsőt, és elmondta nekem, hogy nem mindig állt fel neki az előző barátnőinél! Tisztelem érte hogy elmondta ezt, de mi lesz ha nálunk sem áll fel, mit mondjak neki?
Húúú gyerekek, ez egy nagyon rossz párosítás.
Szűz lány + potenciazavarokkal küzdő srác.
Mindegy.
Ilyenkor a legjobb szerintem, hogy a srácot a magaslatokba kell emelni azzal, hogy dicséred a szerzámát. Élvezettel veszed a szádba. Dicséred, hogy milyen ügyes és mennyire jól esik neked már csak az is, hogy a szádba veheted.
Önbizalmat kell neki adni, mert valószínű, ha lelki az eredete a pontenciazavarnak, hogy rossz tapasztalata fűződik a szexhez, vagy baromira izgul, hogy jó legyen az ágyban.
Itt a megoldáshoz most te vagy a kulcs!
25/f
egyetértek 25/f-el. az a legjobb, ha megértő vagy, és nem elfordulsz, hanem simgoatod, puszilgatod, és dicséred. az mindig jót tesz.
egyébként abszolút nem baj, én úgy jártam elsőnél, hogy ment ment a dolog, aztán kopogtattak ablakon (egyik haverja), jó az eltűnt és utána nem állt fel neki. ez abszolút nem para, de tudjátok kezelni. és ha valóban elég felnőttek vagytok a szexhez, akkor tudni fogjátok kezelni! :) hajrá!! és csak ügyesen... ja és ne emlékeztesd, véletlenül se, hogy volt hogy nem állt fel neki... esetleg ha úgy van, hogy feláll neki, de lekókad (nálunk ez jellemző néha), akkor az azt szokta jelenteni (legalábbis nálunk), hogy túlhúzzuk a dolgot. magyarul: ne tartsa vissza túlsokszor, ha ilyen van! na mégegyszer csak ügyesen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!