2 éve járok a pasimmal. Még nem feküdtünk le egymással de tervezgetjük h már kéne. Mindketten 13ak vagyunk, történhet vmi a pasimmal vagy az apjával ha megtudják rendőrök (tudom h 14 év a korhatár)?
Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 00:15
1/23 anonim válasza:
16 év alatt szerintem még korai, de 14 a korhatár.
Meg egyébként is. Hova siet ez a sok pulya?
2/23 anonim válasza:
Ha jól tudom 16 év ami ha bele egyezik akkor mehet.
Igen történhet mert alatta büntetik.
Inkább mennyetek fagyizni.
3/23 anonim válasza:
Nemtudom....de remélem lecsukják mind2t, hevesen kikacagnám őket
4/23 anonim válasza:
de aranyosak lehettek... szerintem várjatok még! Mással élvezzétek a fiatal kapcsolatotokat! Szórakozzatok sokat ne is törődjetek a sexel!
5/23 A kérdező kommentje:
a kérdésre válaszoljatok ne oltsatok...
2009. aug. 10. 00:26
6/23 anonim válasza:
Nyugodtan dugjatok, de pár hónap múlva ne egy " Mik az AIDS tünetei" kérdést írjál ki, ami igazából a tudatlanságodból fakad.
7/23 anonim válasza:
Miért tudnák meg a rendőrök? Nekem ennyi hozzáfűzni valóm van, a többiek már adtak szerintem is hasznos tanácsot.
8/23 anonim válasza:
2 év után már nyugodtan megtehetitek. Csak védekezzetek, tudod gumi, máskülönben gyerek lesz, az meg korai lenne nektek.
Igen 14 év a korhatár, de ha rajtatok kívül senki nem tudja akkor nem lehet gond belőle.
9/23 anonim válasza:
Már mi is tudjuk nem csak ők ^^
10/23 anonim válasza:
Hehe:D Igen és én megyek is elmondom az apjának, biztos örülni fog neki hogy ilyen érett felvilágosult kislánya van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!