Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex nyilvános helyen. Milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex nyilvános helyen. Milyen tippeket tudtok adni?

Figyelt kérdés
Ha a srác el is élvez és nem használtok gumit akkor az innen onnan kifolyó cuccal mit lehet kezdeni?! Milyen helyeket tudtok ajánlani? Egyikünk lakásába sem mehetünk de együtt akarunk lenni. Csak normális válaszokat várok!
2011. máj. 21. 16:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Utolsó,szépen megfogalmaztad,én is hasonlót írtam volna. Nyilvános helyen amúgy is a kutyák szoktak...ni.
2011. máj. 21. 20:11
 12/25 anonim ***** válasza:
70%

szerintem nem ráz meg mindenkit annyira, ha összefut egy kufircoló párral, röhögni kell, esetleg csinálni egy fotót, hogy legyen mit felrakni puruttyára. No de kinek a pap, kinek a paplan.

Visszatérve a kérdésre, ha el akarod vinni a párod, akkor bizony ki fog jönni a sperma, amihez vagy viszel zacskót, flakont, esetleg hermetikusan lezárod a farkát, VAGY lenyeled. ki is köpheted, de ha egyszer a szádban van, egyszerűbb megállás nélkül továbbítani a gyomorba, és nem lesz hányingered sem. az is lehet egy megoldás-bár még nem próbáltam, h a zsebedbe, vagy a melltartódba élvez.

remélem sokat segítettem, további jó szexelést

2011. máj. 21. 20:21
 13/25 szamóca.. ***** válasza:
51%
na az meg a másik:D én vagyok megszólva az arcraélvezéssel, mer az milyendologmár, holott valaki valami miatt nem mehet haza dugni... XD
2011. máj. 21. 20:32
 14/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat! Sokat segítettetek! :) Akik csak szórakozni járnak ide azoknak csak annyit tudok mondani hogy elég unalmas életetek lehet... nem a másét kell élni és hülyeségeket írkálni! Éljétek a saját életeteket. Ha nincs akkor csak sajnáni tudlak titeket.
2011. máj. 21. 21:18
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Nincs életem? :D Nekem nem kell bujkálni,ha dugni akarok,mivel tudok hová menni..mivel te nem tudsz, vagy megcsalás van a dologban(ami szégyen,és neked nincs életed),vagy tizenéves sza.rosok vagytok és anyuciék otthon vannak. Másra nem tudok gondolni. Szerintem így én sokkal jobban járok, és nem kell azon problémáznom,hogy hová "tegyem" a g.cit. Ez a nevetséges. Egyébként is nyilván mindenkinek mások az erkölcsi korlátai, fogadd el,hogy negatívat is kapsz, nem kell egyből támadni. De ez is csak az értelmi szintedet jelzi.
2011. máj. 21. 21:40
 16/25 A kérdező kommentje:
Ha támadásnak vetted akkor vaj van a füled mögött... és rossz a lelkiismereted. Nincs baj a negatív kritikával... cseppet sem zavar. Csupán egy kis izgalmat akarok vinni a szexuális életembe ennyi a történet nem kell túlkomplikálni. A lenyelős témát már unom... nem tudtok jobbat? Mondjuk már késő mert megoldottam egyedül is. Rájöttem hogy nem kell ehhez segítséget kérni. Jön az magától is. :)
2011. máj. 21. 21:55
 17/25 anonim ***** válasza:
15%
Nekem ugyan nincs. Tiszta a lelkiismeretem. Mindig is az volt. Nem volt támadás? Nem végül is csak totál lekezelően írtál a negatív kritikát írókról..na mindegy, nem fogok vitatkozni,mert nincs kivel.
2011. máj. 21. 21:59
 18/25 A kérdező kommentje:
Te írtad hogy a negatív kritikát el kell fogadni! Hát fogadd el ha annak vetted! További szép estét! :)
2011. máj. 21. 22:05
 19/25 anonim ***** válasza:
A legpraktikusabb, ha az orgazmushoz közeledve szól, és te a száddal fejezed be neki, majd lenyeled. Akkor nem fog folydogálni belőled utána, és még törölgetni sem kell a nyomokat zsepivel. Ilyen helyzetben ez szerintem természetes, és nincs benne semmi megalázó.
2011. máj. 23. 04:53
 20/25 anonim ***** válasza:
85%

Hát, én vagy szájjal fejeztem be, vagy ha olyan helyen volt, akkor kézzel, és szépen spriccelt a bokorba :D A természet lágy ölén nehogymár baj legyen egy kis sperma a fűnek ;)

20/L

2011. máj. 26. 14:47
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!