Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex nyilvános helyen. Milyen tippeket tudtok adni?
Utolsó,szépen megfogalmaztad,én is hasonlót írtam volna. Nyilvános helyen amúgy is a kutyák szoktak...ni.
2011. máj. 21. 20:11
szerintem nem ráz meg mindenkit annyira, ha összefut egy kufircoló párral, röhögni kell, esetleg csinálni egy fotót, hogy legyen mit felrakni puruttyára. No de kinek a pap, kinek a paplan.
Visszatérve a kérdésre, ha el akarod vinni a párod, akkor bizony ki fog jönni a sperma, amihez vagy viszel zacskót, flakont, esetleg hermetikusan lezárod a farkát, VAGY lenyeled. ki is köpheted, de ha egyszer a szádban van, egyszerűbb megállás nélkül továbbítani a gyomorba, és nem lesz hányingered sem. az is lehet egy megoldás-bár még nem próbáltam, h a zsebedbe, vagy a melltartódba élvez.
remélem sokat segítettem, további jó szexelést
2011. máj. 21. 20:21
na az meg a másik:D én vagyok megszólva az arcraélvezéssel, mer az milyendologmár, holott valaki valami miatt nem mehet haza dugni... XD
2011. máj. 21. 20:32
14/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat! Sokat segítettetek! :) Akik csak szórakozni járnak ide azoknak csak annyit tudok mondani hogy elég unalmas életetek lehet... nem a másét kell élni és hülyeségeket írkálni! Éljétek a saját életeteket. Ha nincs akkor csak sajnáni tudlak titeket.
Nincs életem? :D Nekem nem kell bujkálni,ha dugni akarok,mivel tudok hová menni..mivel te nem tudsz, vagy megcsalás van a dologban(ami szégyen,és neked nincs életed),vagy tizenéves sza.rosok vagytok és anyuciék otthon vannak. Másra nem tudok gondolni. Szerintem így én sokkal jobban járok, és nem kell azon problémáznom,hogy hová "tegyem" a g.cit. Ez a nevetséges. Egyébként is nyilván mindenkinek mások az erkölcsi korlátai, fogadd el,hogy negatívat is kapsz, nem kell egyből támadni. De ez is csak az értelmi szintedet jelzi.
2011. máj. 21. 21:40
16/25 A kérdező kommentje:
Ha támadásnak vetted akkor vaj van a füled mögött... és rossz a lelkiismereted. Nincs baj a negatív kritikával... cseppet sem zavar. Csupán egy kis izgalmat akarok vinni a szexuális életembe ennyi a történet nem kell túlkomplikálni. A lenyelős témát már unom... nem tudtok jobbat? Mondjuk már késő mert megoldottam egyedül is. Rájöttem hogy nem kell ehhez segítséget kérni. Jön az magától is. :)
Nekem ugyan nincs. Tiszta a lelkiismeretem. Mindig is az volt. Nem volt támadás? Nem végül is csak totál lekezelően írtál a negatív kritikát írókról..na mindegy, nem fogok vitatkozni,mert nincs kivel.
2011. máj. 21. 21:59
18/25 A kérdező kommentje:
Te írtad hogy a negatív kritikát el kell fogadni! Hát fogadd el ha annak vetted! További szép estét! :)
A legpraktikusabb, ha az orgazmushoz közeledve szól, és te a száddal fejezed be neki, majd lenyeled. Akkor nem fog folydogálni belőled utána, és még törölgetni sem kell a nyomokat zsepivel. Ilyen helyzetben ez szerintem természetes, és nincs benne semmi megalázó.
2011. máj. 23. 04:53
Hát, én vagy szájjal fejeztem be, vagy ha olyan helyen volt, akkor kézzel, és szépen spriccelt a bokorba :D A természet lágy ölén nehogymár baj legyen egy kis sperma a fűnek ;)
20/L
2011. máj. 26. 14:47