Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex nyilvános helyen. Milyen tippeket tudtok adni?
Bocs, de ilyen kérdésre képtelenség normális választ adni.
Gondolom, most lennétek együtt először, másodszor, nem a legjobb ötlet gumi nélkül, és a fele gondod le is van tudva.
A kérdésben meg benne a válasz: keressetek elhagyott helyeket, ahol nem látnak olyan sokan. Olyan hely meg nincs, ahol nem lát senki.
senki nem beszélt az én szexuális szoksáaimról.
azt kérdezted, mit cisnálj vele. hát gondoltam ha ez egyáltalán kérdés, akkor olyan helyre megy ahol gáz ha ottmarad- érted.
hát akkor töröld. ha az nem jó, akkor hagyd megszáradni, mert egyéb lehetőség nem igazán van:DD
nem tudom mi olyan komplikált ezen:D tök mindegyh ogy arcról vagy más testrészről beszélünk, vagy letörlöd vagy ottmarad.
Önmegtartóztatás.
Mert azért jó ízlésű emberek is vannak, akik ha esetleg belétek botlanak, akkor azt egy életre megemlegetitek.
Amíg nem lehet, ne akarjatok együtt lenni, ilyen egyszerű. Addig ez van, ezt kell szeretni, kész. Nem mindig olyanok a körülmények, hogy annyira örüljünk nekik, ezt el kell fogadni.
De hogy jó ízlésű emberek lelkivilágába beletapossatok csak azért, hogy jól érezzétek magatokat... azért azokra is tekintettel kéne lenni, akik véletlenül belétek botlanak.
Erdőben én szoktam sétálni és baromira ideges lennék ha ilyen kéjencekbe belebotlanék. Úgyhogy felejtős, mert ember mindenhol előfordulhat. Ez van.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!