Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a normális vagy cseppet sem?

Figyelt kérdés
Egyszer volt hogy a barátommal egy helyen elkezdtünk beszélni a sexről és ott lyukadtunk ki hogy egymásnak elkezdtük verni és leszoptuk egymást. Azóta nem nagyon gondolok rá hogy fiúval csinálnám de amikor meglátom ezt a barátomat feláll a péniszem. Ez tök normális vagy esetleg nem? :S
2011. máj. 21. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:
ház ez egy kib*szottul gyenge vicc volt
2011. máj. 21. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
nem tudom definiálni, hogy ez pontosan mi, de közel sem tartozik bele a normális kategóriába
2011. máj. 21. 16:24
 3/8 A kérdező kommentje:
NEm viccnek szántam :) ;) Am igen ez így igaz rágerjedek és eszembe jut az az idő amikor csináltam vele és csak vele lenne kedvem csinálni senki mással :D
2011. máj. 21. 16:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet h b*zi leszel...
2011. máj. 21. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:
már nem lesz....
2011. máj. 21. 17:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Gratulalok,B*zi Vagy !
2011. máj. 21. 17:43
 7/8 anonim ***** válasza:
ez normális, amúgy bisex vagy meleg vagy
2011. máj. 21. 17:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meleg vagy.De ne akard elfojtani magadban az érzést vagy tagadni magad előtt,mert nagyon komoly lelki problémáid lesznek később.Fogadd el magad így.Belezúgtál.Később majd más is fog érdekelni,nem csak ő.Nem mondom hogy ez "normális",de tudod az emberiség nagyon ostoba és nem tudja elfogadni a másságot semmilyen tekintetben.De Te fogadd ezt el.(Én egy 29 éves hetero nő vagyok).
2011. máj. 22. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!