Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam? (többi lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szűz vagyok és le szeretnénk feküdni a párommal. Sokszor akartuk csak valamiért előjátéknál abba kellett hagynunk. Egyáltalán nem félek sőt néha úgy leteperném pedig én vagyok a csaj. De nem tudom hogy hogy izgassam fel. Mert néha már attól is kikészül hogyha megcsókolom a nyakát, van amikor teljesen immunis rá. : D de orálisan nem szeretném kényeztetni mert valahogy én arra nem vagyok képes.

Értelmes válaszokat kérnék köszönöm. :)

2011. máj. 21. 15:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

miért ne lennél képes?

24/ff

2011. máj. 21. 15:41
 2/13 anonim ***** válasza:
akko ne cumizzá akko
2011. máj. 21. 15:44
 3/13 A kérdező kommentje:
valahogy nem megy. és nem arra értem hogy nemtudom csinálni hanem erőm nincs hozzá. szval érted. : s
2011. máj. 21. 15:44
 4/13 anonim ***** válasza:
meríts erőt,mert nem élvezel!!
2011. máj. 21. 15:45
 5/13 anonim ***** válasza:

Legyél rámenős. Pettingezni csak szoktatok? Olyankor, ha a körülmények, a hely engedi, levetkőzteted, te is levetkőzöl és mehet a.............

De az is megoldás, ha beszéltek róla és elmondod, mit szeretnél.

2011. máj. 21. 15:46
 6/13 A kérdező kommentje:

szoktunk pettingelni és meztelenül : D

csak azért vagyok iylen bizonytalan ebben mert van mikor már egy mosolyra is rágerjed van amikor meg szinte semmire.

2011. máj. 21. 15:50
 7/13 anonim válasza:
csak romantika kell semmi más!!!!
2011. máj. 21. 15:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretnéd szájjal, akkor nem kell. Senki nem kötelez rá, ha neked ez visszataszító ne csináld. De ha már pettingeztek akkor könnyen jön majd a többi is. De pl az sem ártana, ha beszélnél erről a barátoddal, hogy te már vágysz erre nagyon.
2011. máj. 21. 15:59
 9/13 anonim válasza:
a zöld mindent meg old:DD
2011. máj. 21. 16:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Lehet h fél h hamar elmegy, és nem akar csalódást okozni.
2011. máj. 21. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!