Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam? Arról van szó, hogy itt alszik barátnőm holnap. Többi lent.
Holnap este átjön a barátnőm, és itt is alszik, mert hétfőn nincs nekünk suli, és anyuék is beleegyeztek mind két oldalról, és el is utaztak ma 4 napra. Bevásároltam már, megfőzöm neki a kedvenc vacsoráját, aztán filmezünk majd, meg kiülünk a teraszra...
Az a problémám, hogy tudom, hogy néha félős, és bár nem terveztem, hogy alszunk, itt a lehetőség végigbeszélgetni az éjszakát az ég alatt ülve (ha már nyáron nem jött össze), vagy filmet nézni, de ha mégis, akkor tudom, hogy amikor felriad éjszaka, félni szokott, és kb. 1 percig magánál sincs...és alapból fél...sokszor felhív éjszaka is, az 1 perces sokk hatása alatt (engem nem zavar, sőt én kértem, hogy tegye be gyorshívóra a számom...mert amikor lefekszek el sem bírom viselni a gondolatot, hogy mennyire fél majd pár óra múlva, mikor felriad...általában 3-4 körül...sokszor el se bírok aludni, vagy nem is akarok, inkább tévézek, például hétvégén, mikor van lehetőségem sokáig fennmaradni).
Szóval a kérdés: Hogy nyugtassam meg (főleg szerintem hogy egy idegen helyen van, még jobban fog félni) ha ez megtörténik?
15/F (a lány is 15)
Köszi, szép hétvégét!
Szerintem el kéne kísérned egy pszichológushoz. Ha valaki éjszaka rendszeresen, ilyen rémületben riad fel, hogy azt sem tudod hogyan nyugtasd meg, annak oka van.
Vizsgáltassátok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!