Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor 3-asban csináljátok (2 fiú egy lány), akkor smárolsz össze-vissza a lánnyal, miután szopott mindkettőtöket?
Figyelt kérdés
Én múltkor részegen voltam ilyen felállásban. Az tűnt fel, hogy a haverom és én is össze vissza smároltunk a csajjal, annak ellenére, hogy össze-vissza szopott minket. Azóta jobban figyelem , és egy-két filmben is így van. Ez nem gáz?2011. máj. 21. 14:10
21/24 anonim válasza:
De most komolyan ha ennyire parázol attól nehogy véletlenül egy icipicit is biszex dolgot csinálj, akkor ne nyomd így hármasban! Ha meg leszarod akkor élvezd és kész és ne ilyen marhaságokon törd az agyad :D
18/F
22/24 A kérdező kommentje:
Jah, nem félek tőle, én is bi vagyok, csak a heterokra voltam kíváncsi:)
2011. máj. 26. 13:49
23/24 anonim válasza:
Nekem nem lenne ellenemre kiprobalni, csak jo lenne talalni egy csajt aki hajlando ra :)
24/24 anonim válasza:
Hogy gáz-e? Hát én tuti nem csókolnék meg egy lányt aki leszopott valaki mást előtte, de ha neked nem votl ezzel problémád akkor gondolom nem gáz. Szerintem ez így egy kicsit igénytelen (mármitn a hármasban felállás már alapból,de ez az össze -vissza szopás/csókolózás méginkább), én nem tudnám elképzelni hármasban, akkorsem ha 2 lány lenne + én (meg lehet érte kövezni leszarom).
25/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!