Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor 3-asban csináljátok (2...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor 3-asban csináljátok (2 fiú egy lány), akkor smárolsz össze-vissza a lánnyal, miután szopott mindkettőtöket?

Figyelt kérdés
Én múltkor részegen voltam ilyen felállásban. Az tűnt fel, hogy a haverom és én is össze vissza smároltunk a csajjal, annak ellenére, hogy össze-vissza szopott minket. Azóta jobban figyelem , és egy-két filmben is így van. Ez nem gáz?
2011. máj. 21. 14:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%
ez annyira de annyira szánalmas. :S én nem vagyok prűd, de ti undorító köcsögök vagytok, a csaj meg egy ordask*rva... és az az elszomorító, hogy ez nem kirívó eset. L/21
2011. máj. 26. 11:43
 12/24 anonim ***** válasza:
25%
A sok irigy meg félszeg. Hogy kinyílt a csipájuk.
2011. máj. 26. 11:48
 13/24 anonim ***** válasza:
70%

"A sok irigy meg félszeg. Hogy kinyílt a csipájuk."

Szerintem aki meg így él és így viselkedik az egy putrilakó cigány. Nyilván nagyon irigylem tőled a cigány életformát. Muhahah :D

(Nézd meg 50 éve kik csináltak ilyesmiket: köztörvényesek, cigányok, zsebesek, a társadalom alja, és azok is maradtok mindig: cigány söpredékek) :)))

2011. máj. 26. 12:04
 14/24 anonim ***** válasza:
HA NEKIK EZ JÓ...CSINÁLJÁK!
2011. máj. 26. 12:28
 15/24 anonim ***** válasza:
én imádom a sexet, de csak kettesben. nagyon nem vagyok kiváncsi az ágyban még egy pasira, vagy másik csajra, rajtam kívül. egyik se kell, párosban jó, ketten.
2011. máj. 26. 12:46
 16/24 A kérdező kommentje:
És nézd meg kik csinálták 2000 évvel ezelőtt. Rómaiak, akik egy birodalom urai voltak.... Tényleg prűd vagy, de ez nem gond. De paraszt is. Na az már gond...
2011. máj. 26. 12:53
 17/24 A kérdező kommentje:
Jah, és elvinnélek én egy-két cigány közé, hogy tudd miről beszélsz. Egy általad unszimpatikus cselekményt alaptalanul összekötni egy unszimpatikus csoporttal, szánalmasan gyerekes hozzáállás
2011. máj. 26. 12:54
 18/24 anonim ***** válasza:

Ja felmérések szerint fehér, házas, diplomás, nagy városi férfiak többségében.

Aztán azok akik ebből minél több feltételnek megfeleltek.

2011. máj. 26. 12:56
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Cigányok közt az ilyenért ha megtudnák hogy a lányukkal , húgukkal csinálnád, a sok primitív belednél lógatna föl sajnos szó szerint.
2011. máj. 26. 12:59
 20/24 anonim ***** válasza:
Mivel bisexvagyok ezért össze-vissza smárolok mindenkivel ha szopott,ha nem,sexközben pont nem ez foglalkoztat,hanem az,hogy kielégüljek (meg a parnere/i/m),ha szerinted ez gáz akkor necsináld 3asban.
2011. máj. 26. 13:09
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!