Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer nélküli 'dörgölőzés' behatolás nélkül biztonságos?
Figyelt kérdés
Mindig óvszerrel védekezünk, soha nem fordult elő egy felelőtlen, megszakításos védekezés sem, vagy hasonló. Viszont az előjáték során egyre gyakrabban előfordul, hogy a csiklót a makk résszel izgatja, esetleg kicsit lejjebb megy(fenék és hüvely közötti területen tologatja), de tényleg nincs semmi behatolás. Mégis elgondolkodtam rajta, hogy ez vajon jelent-e kockázatot.TUdom, hogy nem a legjobb, mert nehéz észnél maradni, de ha a kontroll megvan, akkor ez ugye nem számít veszélyes játénak? LÁnyok, ti engeditek ezt, vagy inkább nem kockáztattok?2011. máj. 20. 22:23
11/14 anonim válasza:
Figyelj csak. A mostani tabletták röhejesen alacsony hormontartalmúak, nyugodtan lehet használni, szinte nincsenek mellékhatásai. Sőt van vizhajtó hatású tabletta is, amitől fogyni fogsz.
12/14 A kérdező kommentje:
Tudnál példát írni? (vízhajtó hatású tabletta). Én is mindenhol ezt olvasom, hogy ezek már biztonságosak, a régiekkel ellentétben..mégis rengeteg fiatal lány kap trombózist az elvileg korszerű tablettáktól:S Én ettől a mellékhatástól tartok a leginkább.
2011. máj. 21. 14:46
13/14 anonim válasza:
Ne hallgass arra, hogy kis hormontartalmú, és akkor nem gáz... Az enyém is az, a tájékoztatóban mégis az áll, hogy trombózis hajlammal együtt baromira tilos lenne szedni, csak sokan ezt figyelmen kívül hagyják és aztán siránkoznak, hogy jajj, nem jó a fogamzásgátló. Ettől függetlenül kivizsgáltathatod magad, hogy hajlamos vagy-e rá, de ha nincs különösebb oka (allergia, érzékenység stb) annak, hogy gumit használj, akkor inkább maradj annál. Nem csak trombózis van, májra-vesére is káros lehet (és ezek nélkül se könnyű élni),és akkor a szokásos elhízás, libidócsökkenés,stb talán nem halálos, de elég kellemetlen.
14/14 anonim válasza:
Vizhajtó hatású ilyen pl. a Jangee, Yasminelle, Yaz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!