Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Óvszer nélküli 'dörgölőzés'...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer nélküli 'dörgölőzés' behatolás nélkül biztonságos?

Figyelt kérdés
Mindig óvszerrel védekezünk, soha nem fordult elő egy felelőtlen, megszakításos védekezés sem, vagy hasonló. Viszont az előjáték során egyre gyakrabban előfordul, hogy a csiklót a makk résszel izgatja, esetleg kicsit lejjebb megy(fenék és hüvely közötti területen tologatja), de tényleg nincs semmi behatolás. Mégis elgondolkodtam rajta, hogy ez vajon jelent-e kockázatot.TUdom, hogy nem a legjobb, mert nehéz észnél maradni, de ha a kontroll megvan, akkor ez ugye nem számít veszélyes játénak? LÁnyok, ti engeditek ezt, vagy inkább nem kockáztattok?
2011. máj. 20. 22:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem igen kicsi az esélye, hogy ebből lehetne bármi baj...
2011. máj. 20. 22:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ördög sosem alszik, úgyhogy én nem kockáztatok. Bár lehet, hogy én túlságosan is óvatos vagyok.
2011. máj. 20. 22:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nem lesz semmi. Ne aggódjatok.
2011. máj. 20. 22:38
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

nem hiszem h vészes de én nem hagynám...

Tudod ha gyereket akarsz ha telibe spriccelnek is csak 20%, ha nem akarsz akkor meg mindig 50% :D

2011. máj. 20. 22:46
 5/14 anonim ***** válasza:

Attól függ mit nézünk...

HPV vagy HIV már így is elkapható, de gyerek még nem lesz belőle...

2011. máj. 20. 22:57
 6/14 anonim ***** válasza:
nézz utána hogyan lesz a baba...ettől még nem lesz
2011. máj. 20. 23:04
 7/14 anonim ***** válasza:
Mi csináltunk ilyet, ha már ettől gyerekem lenne igencsak meglepődnék.:D Én szoktam engedni.
2011. máj. 20. 23:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Ettől még nem, de ebből a következő lépés az lesz h pár cm-re be gumi nélkül, majd később meg már teljesen... :)
2011. máj. 21. 00:24
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..Utolsó: én is ettől félek. Mondtam is neki, hogy szerintem ez nem túl jó ötlet, nagyon vékony a jég, és az ember mindig kicsit többet és többet enged meg magának..Én bevállalnám a fogamzásgátlót, annak ellenére, hogy nagyon félek a mellékhatásaitól, -elsősorban a trombózistól, mivel a családban már előfordult-, de úgy gondolom, ha megfelelő alapossággal kivizsgálnak, és utána is rendszeresen ellenőrzik a vérképem, nem lehet nagy baj..legalábbis mielőtt lenne, észreveszik, és akkor abbahagyom. De a barátom nagyon tablette-ellenes, bár azut mondja, az én döntésem, de folyamatosan próbál lebeszélni róla. Majd meglátjuk mi lesz..mindenesetre én is úgy vagyok vele, hogy nem érdemes ilyen játékokba belemenni, mert ilyen helyzetben már én sem fogom mindig tudni, hol a határ.
2011. máj. 21. 10:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Nézd, ha nem bízol a barátodban, hogy nem megy tovább, akkor tényleg ne csináljátok. Nálunk csak úgy volt, hogy csak csikló, lejjebb nem ment, de ölelkeztünk, nyilván akkor is hozzámért meg ilyenek, ettől még nem lesz gyerek. Viszont akkor csináljátok úgy, hogy húzzon óvszert! De akkor meg behatolás előtt megint óvszercserét javasolnék, mert hallottam már olyat, hogy a külső súrlódás nem tesz jót neki.
2011. máj. 21. 12:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!