Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális, ha 16 évesen még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha 16 évesen még soha nem masztiztam és gusztustalannak tartom?

Figyelt kérdés
Meg sem fordult a fejemben, hogy megpróbáljam. De úgy tudom hogy ez a lányoknál nem olyan fontos mint a fiúknál, szóval eddig nem is foglalkoztam vele egyáltalán. Most viszont látom itt, hogy szinte nincs olyan lány aki ennyi idősen ne próbálta volna még. Normális, hogy ennyi idősen az ilyesmi engem egyáltalán nem izgat?
2011. máj. 20. 21:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, engem sem érdekelt, először talán 19-20 éves koromban próbáltam ki, akkor sem azért, mert vágytam rá, csak kíváncsi voltam. Van olyan, aki egész életében nem igazán maszturbál, mert nem tartja izgatónak, élvezetesnek szóval teljesen normális.
2011. máj. 20. 23:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem kötelező maszturbálni. Akkor csináld, ha jól esik!
2011. máj. 21. 07:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!