Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális, ha 16 évesen még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha 16 évesen még soha nem masztiztam és gusztustalannak tartom?

Figyelt kérdés
Meg sem fordult a fejemben, hogy megpróbáljam. De úgy tudom hogy ez a lányoknál nem olyan fontos mint a fiúknál, szóval eddig nem is foglalkoztam vele egyáltalán. Most viszont látom itt, hogy szinte nincs olyan lány aki ennyi idősen ne próbálta volna még. Normális, hogy ennyi idősen az ilyesmi engem egyáltalán nem izgat?
2011. máj. 20. 21:26
1 2
 1/12 Joco901019 ***** válasza:
Erre mondják azt hogy ízlések és pofonok valakit felizgat az önkielégítés és rendszeresen csinálja, valakit pedig hidegen hagy. Miért ne lenne normális?
2011. máj. 20. 21:29
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
fura, és a személyiséged is fura lehet, gondolom csak lány barátaid vannak..?
2011. máj. 20. 21:30
 3/12 anonim válasza:

Szia. Szerintem normális. Ennyi idősen én sem csináltam. Pár hónapja kényeztettem magam először, bánni nem bántam meg, de azóta 2szer ismétlődött meg, szóval nem ez a legfontosabb számomra. Szerintem is fiúknak fontosabb.

23/L

2011. máj. 20. 21:31
 4/12 LadySuzanne válasza:

teljesen normális, 16 évesen még az én fejemben sem fordult meg az ilyesmi...

24/L

2011. máj. 20. 21:32
 5/12 anonim ***** válasza:
majd megdugnak, és változik a dolog :P
2011. máj. 20. 21:34
 6/12 A kérdező kommentje:
nem csak lányok a barátaim :D köszönöm a válaszokat :)
2011. máj. 20. 21:44
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
Az norm hogy nem akarsz masztizni ,de az nem hogy gusztustalannnak tartod ,1x próbáld ki és visz a sodrás ...
2011. máj. 20. 21:56
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
hát szerintem vannak a frigidek akik mindentől undorodnak, és 16 évesen nem akarnak még maguknak sem örömet okozni, és vannak akik szeretik a szexet, és tudják, hogy nekik mi a jó.Még a tankönyvek is azt írják, hogy a lányok korábban mint a fiúk már 11 éves koruk körül elkezdenek érdeklődni a szexualitás iránt, és lassan elkezdenek kisérletezni magukon. Persze ez csak a normális lelkivilágú, és átlagos szexuális étvággyal rendelkező lányokra igaz. Na őket jobb dugni mint a frigideket, mert ők ha már maguktól is undorodnak a f asz tól is fognak
2011. máj. 20. 22:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Ó hát persze, hogy normális.

Én 16 évesen nem is foglalkoztam a szexualitással.

Akkor még nagyban tanultam a sulira.

P.S.: Végre egy normális fiatal lány.

26/L

2011. máj. 20. 22:28
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm, megnyugtattatok :)
2011. máj. 20. 22:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!