Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, tényleg ilyen jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg ilyen jó "pasi" az Alkeszkosz?

Figyelt kérdés
Mármint én ezt nem hiszem el, hogy manapság tényleg erre gerjednek a nők. Akkora sörhasa van a vézna kis teste mellé mint egy 10 kilós görögdinnye, mellé olyan gerincferdülése, hogy túltesz a MIB-es idegeneken is, valamint piál és össze-vissza dug. Tényleg ez lenne a férfiideál ma? Egy ilyen "valamit" szeretnétek a gyerekeitek apjának?
2011. máj. 20. 19:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De azt nem értem, hogy ha ennyien utálják mint a sz@rt, akkor miért indítottak vele egy műsort? Vagy ezek szerint ennyivel többen vannak akik szeretik? mondjuk én már semmin sem lepődök meg, azok után, hogy a 2. és 3. éves lakótársaim is a Való Világot tárgyalják(ták) éjjel-nappal amíg én próbáltam tanulni. Néha annyira fel tudtak vele húzni, hogy inkább elmentem egyet sörözni valakivel. Egyébként ő nyerte meg a való világot, mert én nem követtem azt a sz@rt sem.
2011. máj. 20. 19:52
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
A Magyar nép egy birka nép. Egy hülye 100-at csinál...és még mondhatnám. Én nem nézek efféle népbutító marhaságot. Aki ilyen műsorba jelentkezik had ne mondjam, hogy milyen ember. A sok tudatlak, tanulatlan sötét ember, aki abban leli örömét a hétköznapok során, hogy azt nézze azt olvassa, hogy milyen "sztárral" ép mi történik, hát elég birka. 22L
2011. máj. 20. 19:53
 13/20 anonim válasza:
Persze hogy a pénzére mennek. Nem látod azoknak a nőknek az IQ-jukat már csak ránézésre is? Egy normális nő eleve nem közönségeskedik több millió néző előtt.
2011. máj. 20. 19:54
 14/20 szamóca. ***** válasza:

:DDD

tudod miért??

tudod te msot mit csinálsz?

rá figyelsz. ezért indítottak vele. mert olyan karakter akire a nép felfigyel, ahogy te is.

15/20 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

Alekosz egy fostalcsika...és tényleg hasonlít arra az űrszörvedvényre.Puhos testű pucér csiga

16/20 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, hogy rá figyelek, de nem nézem a szaros műsorát, ahogy a Való világot sem néztem (azért nem írom vv-nek mert már attól is a hideg futkos a hátamon), nem veszek egy pletykalapot sem, ha róla van szó, inkább becsukom a szemem és befogom a fülem és mégsem ér véget... Olyan ez mint a pokol, a különbség csak az, hogy nem megy 0-24-be a Fluor Mizu c. száma.
2011. máj. 20. 19:58
 17/20 A kérdező kommentje:
ja igen, azt nem tettem hozzá, hogy így annak ellenére, hogy rá figyelek, nem termelek profitot a zsidó RTL-nek...
2011. máj. 20. 19:59
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Alekosszal az a baj, hogy ő belülről csúnya. Érzéketlen, tapló, bunkó. A külsejével is elég sok gond van nyilván, de azért az nem olyan vészes szerintem.
2011. máj. 20. 19:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Azzal hogy most itt vitatkoztok róla már is elérték amit akartak:) Nekik nem az a céljuk hogy jó vagy rossz műsort csináljanak hanem hogy az emberek beszéljenek róla
2011. máj. 20. 21:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha ő lenne az utolsó "férfi" az univerzumban, akkor sem kéne, inkább haljon ki a Föld.
2011. máj. 21. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!