Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, tényleg ilyen jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg ilyen jó "pasi" az Alkeszkosz?

Figyelt kérdés
Mármint én ezt nem hiszem el, hogy manapság tényleg erre gerjednek a nők. Akkora sörhasa van a vézna kis teste mellé mint egy 10 kilós görögdinnye, mellé olyan gerincferdülése, hogy túltesz a MIB-es idegeneken is, valamint piál és össze-vissza dug. Tényleg ez lenne a férfiideál ma? Egy ilyen "valamit" szeretnétek a gyerekeitek apjának?
2011. máj. 20. 19:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Téééényleg.....Ezen agyaltam már egy ideje, hogy mire hasonlít!!! Tényleg olyan mint a MIB-ben azok a kis férgek :DDDD

[link]

2011. máj. 20. 19:37
 2/20 anonim ***** válasza:
lol
2011. máj. 20. 19:38
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

Őt csak a média akarja ugy beállítani, hogy ő egy "jó pasi" holott nagyon nem az!!! Azok akik pedig bedölnek ennek és elhiszik h ő egy jó pasi, azok a Tini korosztály.

vagy.....akik valóban erre a fajtára gerjednek de ez elég ritka szerintem.

Gondolkozz csak el miért tv-ben keres párt.....Mert egyébként nem nagyon találna....

nekem nem jön be sosem kéne! egy vicc az egész :)

25/L

4/20 szamóca. ***** válasza:
100%

amíg a média nyomatja lesznek rá "jelentkezők"

ahogy leveszi róla akezét ugyanúgy mindenki egy baromi nagy lúzernek fogja tartani, és soha többet nem hallunk róla - hálistennek.

egyébkétn szerintem inkább b*szatnám teherbe magam egy kecskével.

5/20 anonim ***** válasza:
ez a retek klub
2011. máj. 20. 19:40
 6/20 A kérdező kommentje:
Na most egy kicsit megnyugodtam látva, hogy vannak még normális emberek. Kíváncsi leszek egyébként, hogy mit fog kezdeni "celebként" miután az RTL már nem pátyolgatja. amilyen nyomorék, szerintem még műsorvezető sem lesz belőle, mint mondjuk a Lilu, nem mintha annyira érdekelnének ezek a sztárpletykák. Itt Magyarországon amúgy sincsenek klasszikus értelemben vett sztárok.
2011. máj. 20. 19:42
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
a tinik sem gondolják,hogy ő jó pasi,és pont h nem a sörhas mostanság a férfiideál hanem a nagyon vézna vagy sz.arrá gyúrt technós srácok...sajna....alekosz egy féreg,akit betett a média,mert karakter és nekik ebből pénzük van...a bennt lévő csajok mind k.urvák és fizetnek nekik h bennt legyenek ...de vegyétek már be h bejön nekik....:)
2011. máj. 20. 19:44
 8/20 anonim ***** válasza:
Érdekes. Nekem sosem tetszett, de nem is fog tetszeni:D. Nekem másféle Férfi jön be, meg a stílusa sem tetszik . Az az egész műsor egy köpedelem. A műsorra sem, és arra a pasira sem lenne igényem soha...
2011. máj. 20. 19:46
 9/20 anonim ***** válasza:

jajaja! :)

szavazzatok rá h az RTL-klubnak még több pénze legyen!

egyébként nem olyan szépek azok a k*rvák ha megnézitek őket, nagyon de nagyon nem a szépek közé tartoznak...

2011. máj. 20. 19:46
 10/20 anonim ***** válasza:
ÁÁÁ, még véletlenül sem az a pár milla tetszik a nőknek, amit nyert...
2011. máj. 20. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!