Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Masztizás elektromos fogkefével?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masztizás elektromos fogkefével?

Figyelt kérdés
Ki szeretném próbálni! :D De nem nagyon tudom, hogy legyen... Mármint pl ti fogmosásra is használjátok, vagy csak erre? És nincs annak valami hangja, hogy így zúg, vagy vmi? És kb mennyibe kerül egy ilyen fogkefe? És amúgy elemmel működik? És mindegyik ilyen fogkefe ugyanolyan jó erre a célra is, vagy kell valamit figyelni rajta esetleg? Minden érdekel! :D
2011. máj. 20. 19:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%
Amit a puncidba dugsz, azzal ne nagyon moss fogat.
2011. máj. 21. 07:06
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

(Amúgy nem kell beledugni, és nem is a fogmosós részét kell használni, szóval nem olyan egyértelmű, hogy lehet-e vele fogat mosni, vagy sem...)

2011. máj. 21. 10:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Csak erre használd akkor, de ez zúg, és tölteni kell, tehát nem elemes!
2011. máj. 21. 17:39
 14/18 A kérdező kommentje:
Hm,köszi...Amúgy kihagyom inkább :D Vagyis majd egyszer lehet,hogy veszek,na de az nem most lesz :D Maradok a hagyományos módszereknél,egyelőre nem unom őket:D
2011. máj. 22. 11:25
 15/18 anonim ***** válasza:
azóta vettél már?
2012. júl. 27. 03:05
 16/18 anonim válasza:
Én rendszeresen használom,nem szokott rajta bugyi leni, és isteni!! Nagyon jó, csak ajánlani tudom!!! *.*
2016. febr. 9. 16:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is csak ajánlani tudom, kb. 2 perc alatt el tudok élvezni tőle mindig, ha a csiklómhoz teszem. Nagyon kellemes, eleinte persze fura, de szerintem megéri. :) Vannak nagyon olcsó elektromos fogkefék is.
2017. máj. 26. 13:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, és az még hozzá teszem, hogy a fej részével, azaz amivel eredetileg mosnád a fogadat, azzal csinálom.
2017. máj. 26. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!