Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masztizás elektromos fogkefével?
Figyelt kérdés
Ki szeretném próbálni! :D De nem nagyon tudom, hogy legyen... Mármint pl ti fogmosásra is használjátok, vagy csak erre? És nincs annak valami hangja, hogy így zúg, vagy vmi? És kb mennyibe kerül egy ilyen fogkefe? És amúgy elemmel működik? És mindegyik ilyen fogkefe ugyanolyan jó erre a célra is, vagy kell valamit figyelni rajta esetleg? Minden érdekel! :D2011. máj. 20. 19:19
1/18 Viktor2011 válasza:
Lehetőleg csak erre. Már csak a higiéniai szempontok miatt is.
2/18 A kérdező kommentje:
Leginkább 'tapasztalt' lányok válaszait várom! :D
2011. máj. 20. 19:26
3/18 anonim válasza:
miért nem veszel vibrátort akkor már ?D:
4/18 A kérdező kommentje:
Mert az drága, szexboltban kell megvenni, ráadásul irtó ciki, ha megtalálják nálam.
2011. máj. 20. 19:30
5/18 anonim válasza:
És szexkapcsolathoz nincs kedved? Azért az mégis jobb:) Korod? Dobj egy levelet ha érdeklne..:P
6/18 A kérdező kommentje:
Nem érdekel sajnos.
2011. máj. 20. 20:02
8/18 A kérdező kommentje:
Tudna valaki esetleg a kérdéseimre választ adni?
2011. máj. 20. 23:39
9/18 anonim válasza:
én egyszer kipróbáltam nem volt vmi nagy élmény hangos volt meg minden am ha nagyon kiakarod próbálni akkor az enyém kb 3000 ft volt és elemes de van akumlátoros is :)
10/18 anonim válasza:
én rendszeresen azzal masztizok, mert már nem használom, a fejét persze leszedem, és bugyin keresztül nyomom a csiklómhoz, szerintem nagyon jó érzés :) ha egyedül vagyok akkor hagyom had zúgjon, de ha vannak itthon akkor rajtam van a takaró meg egy nagy párna a lábam között :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!