Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasznált:S:S szerintetek van még rá esély?
hello 15éves lány vagyok és volt egy 17éves barátom totál beleestem és azt mondta ő is...majd 3hónapot jártunk és elmulthéten lefeküdtem vele majd azt mondta h szakit velem megkérdeztem tőle h csak szexre kellettem? erre azt mondta még1kör?
és azóta nagyon szarul vagyok szerintettek hagyjam békén?:S amugy (védekeztünk)
Szerintem addig hagyd a szexet, amíg meg nem leszel rá érett.
Udvaroltass magadnak, barátkozz a fiúkkal, de akik tényleg szerelmesek azok megvárják a megfelelő alkalmat a szexre.
A te korosztályod nagy hibája, hogy nem vagytok felkészítve a buktatókra és kénytelenek vagytok a saját károtok tanulni.
Sajnálom, hogy ezt neked meg kellett érned. Ezért szoktam lebeszélni a 16 év alatti lányokat. Mindegyik azt hiszi, hogy szerelem az nemi vágy és a zsongás együttesen... De legalább terhes és nemi beteg nem lettél,
Viszont ha nagyon szemét a srác, akkor elhíresztelheti, hogy egy könnyűvérű leányzó vagy... és akkor hetekig ezzel zaklat mindenki :S Nem biztos, hogy így lesz, de azért készülj lelkiekben a legrosszabbra és akkor nem ér meglepetés. Remélem te nem jársz így.
Ha szeretnéd megbeszélni a dolgokat egy idősebb lánnyal, akkor írj nekem nyugodtam :)
Álj bosszút kiscsaj!
Te meg nézd őt húsnak!
Idővel (pár alkalom) baromi szarul fog neki esni!!
És a haverjai előtt látványosan kezeld le, csinálj kutyát belőle!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!