Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasznált:S:S szerintetek van még rá esély?
hello 15éves lány vagyok és volt egy 17éves barátom totál beleestem és azt mondta ő is...majd 3hónapot jártunk és elmulthéten lefeküdtem vele majd azt mondta h szakit velem megkérdeztem tőle h csak szexre kellettem? erre azt mondta még1kör?
és azóta nagyon szarul vagyok szerintettek hagyjam békén?:S amugy (védekeztünk)
Ha akarsz még egy kört, akkor ne hagyd békén.
Ha nem akarod még rosszabbul érezni magadat időval, akkor nézd levegőnek.
Kihasznált.
Ha még egyszer le akarsz vele feküdni, akkor az aktusig van esélyed, utána megint nem :S
Persze, hogy hagyd békén. Különben azt érheted el legfeljebb, hogy még egyszer megfektet.
Ja, és tanulj belőle. Máskor jobban gondold meg, kivel fekszel le...
Hagyd békén, csak kihasznált és újra megtenné. Inkább legközelebb ne feküdj le egyből azzal, akivel összejössz, akkor talán kiderül, hogy nem csak arra kellesz... Nálunk a legtöbb lánynak 16 éves kora körül lett barátja, és a legkevesebb, amit várt valaki a szexszel, az 9 hónap volt. Én pl. 1 évet vártam, de van olyan barátnőm, aki 1,5 évet. És lám, az összes kapcsolat azóta is tart- 4-5 éve. Ne a szex legyen a legfontosabb, hanem a közös programok. Ne annak higgy, amit mond egy srác (pl. hogy azt mondja, szeret), hanem annak, amit tesz. Pl. ha valaki erőlteti, sürgeti a szexet, az már régen rossz. Én pl. az elején mondtam a barátomnak, hogy még szűz vagyok, és még nem vagyok kész lelkileg, hogy neki adjam a szüzességem (pláne nem egyből mikor összejöttünk), és onnantól kezdve Ő soha fel se hozta a témát, megvárta, míg én azzal álltam elé, hogy készen állok...
Szóval ne is akarj még egyszer összejönni ezzel a taplóval, inkább keress egy normális fiút, aki a lelkedért szeret, és nem akar egyből ágyba vinni.
20/L
Hát nem akarlak még jobban lehangolni de vannak olyan srácok akik ebből versenyt űznek. A volt osztálytársam (középiskolai) is ezt csinálta a lányokkal. Felszedett egy szűz lányt 1-2 hónapig szédítette őket attól függően hogy mennyi idő után adták oda magukat neki. Miután megfektette őket azt mondta hogy már nem szereti őket meg hogy kihunyt a szikra... Az osztálytársam még nem is volt egyedül, összeálltak fiuk 3-4 fős csapatokba és mindenki "vadászott". Amúgy ők arra gerjedtek ha elvehették a lányok szüzességét, mert hogy az örök emlék...
Na szóval nem egyedi eset.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!