Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kihasznált:S:S szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasznált:S:S szerintetek van még rá esély?

Figyelt kérdés

hello 15éves lány vagyok és volt egy 17éves barátom totál beleestem és azt mondta ő is...majd 3hónapot jártunk és elmulthéten lefeküdtem vele majd azt mondta h szakit velem megkérdeztem tőle h csak szexre kellettem? erre azt mondta még1kör?

és azóta nagyon szarul vagyok szerintettek hagyjam békén?:S amugy (védekeztünk)

2011. máj. 20. 19:14
1 2
 1/16 Viktor2011 ***** válasza:
100%

Ha akarsz még egy kört, akkor ne hagyd békén.

Ha nem akarod még rosszabbul érezni magadat időval, akkor nézd levegőnek.

2011. máj. 20. 19:15
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Kihasznált.

Ha még egyszer le akarsz vele feküdni, akkor az aktusig van esélyed, utána megint nem :S

2011. máj. 20. 19:17
 3/16 anonim válasza:
100%
haggyad azt a bunkót...
2011. máj. 20. 19:22
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy f@sz...én egy nyers ponttyal verném agyon ha ezt csinálná valamelyik lányismerősömmel....17/F
2011. máj. 20. 19:27
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy hagyd békén. Különben azt érheted el legfeljebb, hogy még egyszer megfektet.

Ja, és tanulj belőle. Máskor jobban gondold meg, kivel fekszel le...

2011. máj. 20. 19:30
 6/16 A kérdező kommentje:
ő vette el a szüzzeségem is és annyira szar :C nagyon szarul vagyok...:S:S és nem értem olyan "piszkosnak' érzem magam ez idővel elmulik?:S
2011. máj. 20. 19:34
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Elmúlik, bár ezt már nem tudod visszacsinálni.
2011. máj. 20. 19:43
 8/16 A kérdező kommentje:
m1 mostmá nem dőlők be egy kedves szónak..:S kösz a comenteket
2011. máj. 20. 19:44
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd békén, csak kihasznált és újra megtenné. Inkább legközelebb ne feküdj le egyből azzal, akivel összejössz, akkor talán kiderül, hogy nem csak arra kellesz... Nálunk a legtöbb lánynak 16 éves kora körül lett barátja, és a legkevesebb, amit várt valaki a szexszel, az 9 hónap volt. Én pl. 1 évet vártam, de van olyan barátnőm, aki 1,5 évet. És lám, az összes kapcsolat azóta is tart- 4-5 éve. Ne a szex legyen a legfontosabb, hanem a közös programok. Ne annak higgy, amit mond egy srác (pl. hogy azt mondja, szeret), hanem annak, amit tesz. Pl. ha valaki erőlteti, sürgeti a szexet, az már régen rossz. Én pl. az elején mondtam a barátomnak, hogy még szűz vagyok, és még nem vagyok kész lelkileg, hogy neki adjam a szüzességem (pláne nem egyből mikor összejöttünk), és onnantól kezdve Ő soha fel se hozta a témát, megvárta, míg én azzal álltam elé, hogy készen állok...

Szóval ne is akarj még egyszer összejönni ezzel a taplóval, inkább keress egy normális fiút, aki a lelkedért szeret, és nem akar egyből ágyba vinni.

20/L

2011. máj. 20. 19:48
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem akarlak még jobban lehangolni de vannak olyan srácok akik ebből versenyt űznek. A volt osztálytársam (középiskolai) is ezt csinálta a lányokkal. Felszedett egy szűz lányt 1-2 hónapig szédítette őket attól függően hogy mennyi idő után adták oda magukat neki. Miután megfektette őket azt mondta hogy már nem szereti őket meg hogy kihunyt a szikra... Az osztálytársam még nem is volt egyedül, összeálltak fiuk 3-4 fős csapatokba és mindenki "vadászott". Amúgy ők arra gerjedtek ha elvehették a lányok szüzességét, mert hogy az örök emlék...

Na szóval nem egyedi eset.

2011. máj. 20. 20:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!