Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viktor2011 kérdése:
Miért akarják nekem bemagyarázni azt, hogy a szexuális vágy személytelen, amikor nem az?
Figyelt kérdés
Szóval a barátaim mindig meg vannak döbbenva, amikor látják rajtam, hogy nekem nem mindegy, hogy a nő milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Mindig jön "a lyuk az lyuk" szöveg, és nem értik, hogy nekem igenis nagyon lényeges a nő lénye is.2011. máj. 20. 17:40
1/2 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyen hülye haverjaim, aki egyfolytában arra vágnak fel, hogy hányszor b.sztak már (persze ezek nagyrésze nem igaz) és hogy a lyuk az lyuk nem számít.
Én azonban nem vagyok állat és nem dugnék meg egy olyan csajt, aki egyáltalán nem vonz szexuálisan. Gondolom ők sem feküdnének le egy nagyon dagadt, vagy mondjuk egy nagyon öreg nővel a "lyuk az lyuk" filozófia szellemében.
2/2 anonim válasza:
Ja, tudod ezt birkaszellemnek hívják... Amúgy meg ezen nem kell kiakadni, totál természetes dolog, hogy a férfiak társaságban így dobálóznak az aranyköpésekkel. Ha tényleg így kezelik a nőket az kínosabb, de ez legyen a csajuk baja, én pont leszarom. Amúgy szerintem viccesek az ilyen szövegek egy szintig, én sosem vettem sértésnek, ha kaptam az osztást, röhögtem a többiekkel, vagy visszalőttem, pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!