Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már mehet ezek után a petting, orál nem? Ennyi idősen már belefér szerintetek is?
Nagyon szeretjük egymást barátnőmmel én viszont már eléggé kivagyok annyira kívánom őt a nap minden szakaszában,ő egy olyan lány akire 10 fiúból 8-9 biztos azt mondja hogy uhhh mert full csinos,szép,szexi egyben nagyon nőies,dekoratív,piros hosszú körmök,és sportos stílusú,okos,vicces,művelt,jófej,megértő...stb
Olyan hatással van rám hogy mindig a képeire szoktam kiverni ami lehet gáz de nagyon kívánom már őt...csókolózni,simogatni egymást mindenhol azt szoktuk nálunk meg náluk is,én mindig annyira felizgulok ilyenkor hogy folyik az előnedvem de volt hogy majdnem elélveztem a gatyámba mikor ott simogatta,szerencsére van hogy ő is felizgul viszont én szeretnék továbblépni az igazi petting esetleg orálhoz is az már nagyon jó lenne mert akkor talán csillapodna kicsit a vágyam csak nem tudom hogyan vezessem rá...amúgy még szüzek vagyunk.
Én 20 Ő Szep.ben 17
14:19
Azokra inkább had ne mondjak semmit!Kis szarosok aztán...ahelyett hogy a tanulással foglalkoznának!Szval kössz de jobb ez így!
15:40
3 hósak leszünk.
15:42
Képzeld fene hitte volna!Mintha ezzel most újat mondanál!Azt nem tudom hogyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!