Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm még szűz, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm még szűz, de amikor megujjaztam simán becsúszott neki két ujj és nem is érezte ez miért van? Szűz lány hogy lehet ennyire tág?

Figyelt kérdés

egyáltalán meg sem érezte ahogy felcsúszott neki a két ujjam és mondta hogy nem akarom e bedugni... mitől ennyire tág?? járt már benne esetleg előttem valami ?? vagy természetes ha felvannak izgulvaa csajok így csúszik nekik ??

várom a válaszokat előre is köszönet !

2011. máj. 20. 13:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ha arra vagy kíváncsi, h lehet-e ettől még szűz (olyan értelemben h nem feküdt még le senkivel, tehát ujjazást nem számítva): igen, lehet, én is így voltam
2011. máj. 21. 11:51
 12/12 anonim válasza:
Én, mikor szűz voltam [nem volt az olyan rég :P], nagyon feltudtak izgatni, sok nyál, párszor felnyúltam a vaginámba és kajak, utána olyan könnyen csúszott be a vibrátor. Egyszerűen, ezzel átszakítottam a szűzhártyámat és nem is fájt annyira. A pasim meg amikor belémhatolt, az még kielégítőbb lett. Szűzeknél ez normális, de éreznie, azt kell, hogy bennevagy már, a "bejáratnál" pláne, mert az kicsit feszül mindenképpen. :)
2012. febr. 5. 18:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!