Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm még szűz, de amikor megujjaztam simán becsúszott neki két ujj és nem is érezte ez miért van? Szűz lány hogy lehet ennyire tág?
egyáltalán meg sem érezte ahogy felcsúszott neki a két ujjam és mondta hogy nem akarom e bedugni... mitől ennyire tág?? járt már benne esetleg előttem valami ?? vagy természetes ha felvannak izgulvaa csajok így csúszik nekik ??
várom a válaszokat előre is köszönet !
De pici kezed lehet! :)
Na de, igen, ha felizgulunk, benedvesedünk, ami pont ezt a részt könnyíti meg.
Ez csak jó, mert nem stresszeli magát, és nem jelenti azt, hogy már nem szűz.
Öcsém...
"A barátnőm még szűz, de amikor megujjaztam simán becsúszott"
- Már nem szűz.
"egyáltalán meg sem érezte ahogy felcsúszott neki a két ujjam és mondta hogy nem akarom e bedugni"
- Ha így indultok neki, az marha jó kezdet...
"mitől ennyire tág??"
- Ha felizgattad tágult és nedvesedett, teljesen normális.
"járt már benne esetleg előttem valami ??"
- Nem valószínű, ha szűz volt.
"vagy természetes ha felvannak izgulvaa csajok így csúszik nekik ??"
- Ja, természetes.
A szűzhártya nem egy összefüggű áthatolhatatlan dolog, mint amikor a csirkét megveszed a Tesco-ban és le van fóliázva...
Ha járt volna már benne valami, akkor biztos a te ujjadat is megérezte volna. Egyébként az, hogy ki mennyire tág, az is adottság kérdése, mint a farok méret.
Egyébként meg lehet, hogy elszakadt már a szűzhártyája valami sport közben, vagy akár egy eséstől, és ezért sem vette észre.
Egyébként, ha már itt tartotok, szerintem van olyan bizalmi a kapcsolatotok, hogy megkérdezheted, hogy használ-e valami segédeszközt, vagy akármi.
köszönöm : D
az azértr para ha a kisujjad se megy fel XDDDDDDDDD
"az azértr para ha a kisujjad se megy fel"
- Mocskoskodunk, kiskancsó? AZ emberek idejönnek, segítenek neked és a végén az marad sz@rban, azt hurrogjuk le, aki segített?
Tudod mi a para? Hogy a barátnőd ilyen fiatalon már Harangozó Teréz nevét viselheti. Biztos lehetsz, hogy több f@szt fogott már, mint kilincset és nem csak fogta. Jól leoltott a szűz dumával...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!