Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tetszik egy fekete fiú de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fekete fiú de félek járni vele. Mit tegyek? - Ha van tapasztalt hogy kezelted a támadásokat? 21F/Bp. (főleg egyetemi érdekelne)

Figyelt kérdés

Én egy magyar születésű afrikai fiúhoz kerültem közel/kerültünk közel egymáshoz a egyetemen (tehát kulturális különbség nulla, mert anya nevelte egyedül) amúgy segített a tanulásban, majd randira hívott. De a egyetemi csoporttársaim így is leK-ztak, pedig a rendi meghívásról sem tudnak. A fiúval nincs gond, sőt. Még engem is meg védd (de okosan) ha ott van. De nem tudom hogy kibír-e állandó támadásokat egy ilyen kapcsolat.

ui.: Nem vagyok trendi, nem is gondolkodtam volna el ha nem kerülök hozzá közel, és utána nem hív el randira. Most már tudom jogtalanul féltem esetében a kulturális különbségtől, mert Magyarabb mint én, mi apját még nem is látta szegény.

2011. máj. 20. 03:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hülye rasszista F.SZ vagy. El sem olvasod amit írnak és itélkezel. És miért lenne baj ha meg szüne a rasszizmus mert újra csak egy kevert rassz lenne? Te is ~65% esélyel hogy nagyobb részt ázsiai vagy. Aki nem sváb vagy szász az itt több mint fele részt fehér bőrű ázsiai félvér.

Nem kel védeni a rasszom. Londonban igen volt sok szép vegyes pár, bár nekem az tetszett amikor fehér fiúk más bőrszínű lányokkal voltak. Nem is gondoltam hogy nekem egy fekete pasi kellene. Csak így alakult mert ő veled szemben okos és kedves és férfias. És vicc de ezt az anyának köszönheti.

És még csodálkoznak hogy itt is zavaromban össze vissza írok. Mert sokkal jobb lenne egy olyan világban élni ahol nem fekete meg fehér lenne az agyakban hanem hogy ember.

2011. máj. 21. 07:00
 12/15 anonim ***** válasza:

"...sokkal jobb lenne egy olyan világban élni ahol nem fekete meg fehér lenne az agyakban hanem hogy ember."

Elobb azt kene elerni, hogy szarmazasi helytol, tarsadalmi rangtol, borszintol, felekezeti hovatartozastol, politikai meggyozodestol, szexualis beallitottsagtol, intelligenciaszinttol fuggetlenul vegre MINDENKI elkezdjen emberkent viselkedni!

2011. máj. 21. 11:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Csak egy hetet tölts el mondjuk Miskolc valamelyik peremkerületében!

Megtudnád,milyen a békés együttélés,a a beilleszkedésre való vágy,a szocializálódás!

Mondjuk liberális (bomlasztó)szemszögből abszolút megértem,hogy egyesek milyen elszántan lobbiznak a Magyar értékek felszámolása érdekében...

2011. máj. 21. 11:22
 14/15 A kérdező kommentje:

Hát én KDNP-s szavazó vagyok és a keresztényi szeretetről beszéltem. És nem a bűnözés tolerálásáról. A barátom ép ma mondta hogy konfirmált. Én meg katolikus templomba járó vagyok. Ennyit az érték őrzésről. És kiderült apja nem örömében hagyta ott őket. Apja haza ment egy temetésre és amiből kettő lett. :-C

Hát igen jó hogy nem Afrikai törzsi hagyományok szerint nevelték a lovagom. A rang kötelez, bőr szín nem determinál. Talán ennyit erről. A többi meg a kulturális háttér és az a döntő. Bár amúgy Afrikában nagyon sok rendes keresztény ember van. Még igazi értéke szerint élő. Bár ők nem a szavanákról tévedtek be a városkba a huszadik század folyamán mint lehendő (ex) apósom gyilkosa. Városokban rendes keresztény emberek élnek zömében szerte afrikban. Érts a városi vagy falusi kis emberek zömére ott is. Ez olyan hogy a feketék milyenek , mint hogy nyugaton sokan gypsyland-nak hiszik az országot.

2011. máj. 21. 13:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Te elmebeteg vagy előző. Amire te gondolsz azok a törzsi háborúk. De az meg a kúturából fakad, ezért van szükség rá hogy meghallgassák Isten igéjét. És hogy rendes polgárok legyenek, és nem törzsi harcosok. Úgy hogy terepszínű egyenruhát és öltöny is hordanak a tőrzsfők.
2011. máj. 21. 13:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!