Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fekete fiú de félek járni vele. Mit tegyek? - Ha van tapasztalt hogy kezelted a támadásokat? 21F/Bp. (főleg egyetemi érdekelne)
Én egy magyar születésű afrikai fiúhoz kerültem közel/kerültünk közel egymáshoz a egyetemen (tehát kulturális különbség nulla, mert anya nevelte egyedül) amúgy segített a tanulásban, majd randira hívott. De a egyetemi csoporttársaim így is leK-ztak, pedig a rendi meghívásról sem tudnak. A fiúval nincs gond, sőt. Még engem is meg védd (de okosan) ha ott van. De nem tudom hogy kibír-e állandó támadásokat egy ilyen kapcsolat.
ui.: Nem vagyok trendi, nem is gondolkodtam volna el ha nem kerülök hozzá közel, és utána nem hív el randira. Most már tudom jogtalanul féltem esetében a kulturális különbségtől, mert Magyarabb mint én, mi apját még nem is látta szegény.
21F?!
Ez te lennél?
Ha igen, szégyeld magad!
OFF
Ilyen helyesirassal egyetemre lehet jarni?! (csak hangosan gondolkozom, ne vedd szemelyeskedesnek)
ON
Ne erdekeljen, hogy masok mit gondolnak! (Viszont amennyiben itt egy feher es egy fekete fiu kozti homoszexualis viszonyrol van szo, keszulj fel ra, hogy bizony boven fogsz tamadasokat kapni! Ezt sajnos nem fogjatok tudni kikerulni...)
Köszönöm aki bíztatott mert csak ez hiányzik. Mert nem azért mert bajuk lenne a sráccal de akit szeretek is ellene van a kapcsolatnak, hogy minek vennék a nyakamba ilyen nehézséget, nem bárki hanem én.
Szeretem, de nem vagyok szerelmes, szerintem még nem vagyok az. De tudom hogy ez az egész ránk tartozik és butaságokat beszélek itt. Csak hogy egy ember sem bíztatott az életben. Jó van bennem félénkség és zárkózottság. Tehát ne azt vegyétek hogy össznépi támadás van itt, csak fél tuccat ide nem való lány rosszallása.
Lány vagyok díszes és 118-as IQ-val. És reálszakos (többet nem mondok itt) itt rosszabb a helyzet mint humán szakon - talán. Én nem fogok más leK-zni mert nem voltam ott, de azzal vígasztaltak aki hátam mögött fél hangosan mondta az az. Most komolyan. Akkor miért? Jó tudom.
Felekezeti gimnáziumba jártam és nem ide szocializálodtam. Ezt itt persze nem mondtam.
A pasik ilyen beszólásra fel vagyunk készülve: "Azt hiszem,még a mentőben is ütném a tagot.." - mert öt soha nem verték meg, és szingli sem volt. És ez nagyban a fellépésén múlt. Mint mondtam ő nem tud védeni mind kettőnket.
Csak én már így is mondtam neki hogy mit mondtak miatta ami nagy hülyeség volt tudom.
Ja és intelligencia és oktatás , srác a csoport első. Lányok között meg valószínű most már én leszek, múltkor még csak második voltam. SÉ kevés fiú van csak. Elnőiesedik a szakma.
azt hiszik, hogy a f*sz kell, nem csoda, ha lek*rváznak
én is ezt tenném
Jön a néger és hódít..tök szuper...a sok idióta fehér p*csa meg tátja a száját, és a látványtól, hogy valaki néger, már attól elélvez.
Menj ki Franciaországba vagy USába, ha még nem voltál, ott már a fehér ember a ritkaság, mert mindenki néger
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!