Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » NEM megy! Miért? És nem érti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NEM megy! Miért? És nem érti meg ő sem.

Figyelt kérdés
A barátommal másfél éve vagyunk együtt, jól megvagyunk, szeretjük egymást. De a szex nem túl rózsás...én nem igazán kívánom mostanában a szexet, túl stresszes időszak miatt. Meg mindig van otthon valaki vagy itt,v náluk. És már unom azt, h ruhástól sebtiben néha...tudjátok...és a családunk miatt mostanság ez van: havonta 1-2x, gyors menet...nekem nem jó...nem kívánom ezért a szexet. Hétvégén találkozunk, de ezért félek, mert tudom, h neekem nem lenne jó. de ő ezt nem érti...így nem tudom elengedni magam. Mit tehetnék?
2011. máj. 19. 23:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Mond meg neki határozottan de ne bántóan! Nekünk is volt ilyen a párommal nekem sem volt valami kellemes hogy kint járkálnak, meg a tudat hogy akármikor ránk nyitnak. Ha normálisabb fából faragták megérti.
2011. máj. 19. 23:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, h máshogy nem igen megy és tudom ,h ő mennyire igényli, és sajnálom is miatta.De folyton görcsölve szeretkezni, nem megy...mondtam már neki, de mikor már nem bírja,akkor azt mondja, h akkor sose fogunk? igaza van vhol,de nem tudom...félek mást fog emiatt keresni...de ez a ruhástól szex..nem tetszik
2011. máj. 19. 23:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Éjjel is mindig ott van valaki a lakásban? Nem tudtok egyedül lenni egy szobában esténként?
2011. máj. 19. 23:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerezzetek egy szoba kulcsot.
2011. máj. 19. 23:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem mindig tehetjük meg több okból..pl szüleim nem mindig díjazzák..sajnos...
2011. máj. 19. 23:49
 6/10 A kérdező kommentje:
mármint az ott/ittalvós bulit:D
2011. máj. 19. 23:50
 7/10 anonim válasza:
hotel
2011. máj. 20. 01:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha szeretnéd és kívánnád,akkor azt sem vennéd észre,ha a muter már verné az ajtót,hogy halkabban.

Lehetetlen nincs,csak tehetetlen,vagy kihűlt érzelmek.

2011. máj. 20. 01:27
 9/10 anonim ***** válasza:

utolsóval egyetértek. mellesleg éppen egy kapcsolatban élő sráccal járok össze, holott szereti a barátnőjét, illetve szeretné, ha... ugye tudod a választ? ha nem havonta egyszer feküdne le vele a csaj és nem érződne rajta, hogy neki tökre mindegy, van-e szex vagy nincs. és tudod mit? nem szégyellem magam és nem sajnálom a lányt. egyrészt, mert így én kapom a barátjából a legjobbat és másrészt mert maga alatt vágja a fát. a férfiaknak KELL a szex. sajnálom, ez van. és ha tőled nem kapja meg, megkapja majd mástól. innentől te döntesz: abbahagyod a nyavalygást és keresel valami megoldást(például hogy beszélsz a szüleiddel... komolyan mondom, hány éves vagy, 12?), esetleg ha reménytelen, haverok lakása, hotel, stb., vagy szép csendben várod az elkerülhetetlent.

abba meg már bele se menjünk, hogy ha szexközelbe kerülök, nem mérlegelek, nem a ruhán nyavalygok, hanem DUGOK és ha az apám már épp ránk törné az ajtót, majd akkor kezdek el azon gondolkozni, hogy várjunk csak, itt van a család is... nem értem az ilyen nőket. a régiek nem véletlenül csináltak apácákat.

L/20

2011. máj. 20. 03:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálam is van ilyen probléma, de azzal nincs bajom, hogy ruhában, csak félek, hogy ránk nyitnak. Nálunk ráadásul még be sem lehet zárni az ajtót. Ennek ellenére elég gyakran szexelünk, bár tény, hogy ha nálam vagyunk kevesebbet, mint amikor nála(ott senki nem tud zavarni). Nem értem, hogy hogy zavarhat a ruha. Lehet, hogy azért nem szereted ezt a fajta szexet, mert túl gyors, és ilyenkor nem élvezel el? Erről nem írtál.
2011. máj. 20. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!