Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi van akkor, ha 14 év alatti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha 14 év alatti erőszakol meg, mondjuk egy 16 évest?

Figyelt kérdés
Ilyenről még sosem hallottam mondjuk...
2011. máj. 19. 21:48
 1/6 napietus ***** válasza:
semmi, sajnos a 14 év alatti nem büntethető. gyámhatóság megvizsgálja a körülményeket, és valószínűleg kiemelik a családból, de ennyi. én leszállítanám a büntethetőségi korhatárt...
2011. máj. 19. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos semmi. Sőt, ha meggyilkolja, akkor sem. Milyen jó ez a törvény...
2011. máj. 19. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel. Sajnos, én is így tudom. És szerintem is csökkenteni kéne a korhatárt. Ma már sajnos olyan világban élünk, ahol egy tizenegy-néhány éves szinte kisfiúk szurkálják egymást a tereken:/ Egyre korcsabb lesz minden. No de nem is ez a lényeg...
2011. máj. 19. 21:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Törvény szerint nem erőszak, hanem önmegvalósítás.
2011. máj. 19. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

No azért a politika és a jog szidásán túl keressünk realitást is:

Gyámhatóság kezelésbe veszi az ügyet és valószínűleg megállapítják, hogy kezelhetetlen, idegbeteg, agresszív, ön és közveszélyes, és kerül is a gumiszobába. Az is van olyan jó errefele, mint egy börtön vagy fegyház. XD

2011. máj. 19. 22:11
 6/6 anonim válasza:

Szerintem még ki se veszik a családból.... főleg ha szegény hátrányos helyzetű kisebbségi, akkor még megy a támogatás is nekik utána :)

Szép kis ország lettünk!

2011. máj. 19. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!