Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jól bírom az ágyban, de sajnos a barátnőm képtelen velem tartani a tempót, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Legszívesebben napi 5-6 szor csinálnám vele, de sajnos ő hidegebb típus és nem tud többször elmenni..De valószínűleg ő a normális és én vagyok perverz:)22/F2011. máj. 19. 20:31
1/7 anonim válasza:
Törődj bele, keressetek kompromisszumot vagy keress olyat, aki tartja veled a tempót.
2/7 anonim válasza:
Emiatt nehogy elhagyd. Feltalálták az önkielégítést:D Egyébként meg honnan veszed hogy jól bírod? Lehet hogy ő nem is élvezi, csak bemeséled magadnak, neki, és emiatt nem akarja cisnálni veled. 15/%F
3/7 anonim válasza:
Kicsit fogalomzavarban szenvedsz.
Ha a barátnőd nem akar veled többször szexelni, akkor nem is fog. Rávenni semmivel nem tudod. Ha neked ez ekkora óriás-probléma, akkor keress olyan lányt, aki szintén ennyit akar naponta. Bár nem hiszem, hogy sok ilyen ember van, ugyanis azért élni is kell néha.
4/7 anonim válasza:
Jól mondja az utolsó(második vagyok) és még annyit hozzátennék hogy szerintem ne mvagy te akkora király az ágyban mint ahogy te itt előadod, pláne nem 22 évesen...10 év múlva talán elhinném, de így még nem,.
5/7 anonim válasza:
Nem vagy perverz. A nők másképp működnek, mint a férfiak. Az agyuk is kell a szexhez. Ezért ne hagyd ott a barátnődet. Inkább recska:)
6/7 anonim válasza:
Attól hideg,hogy nem tud többször?
Mindketten jobban jártok,ha keresel valakit,aki "tartja a tempót",mert előbb utóbb úgyis megcsalod,ha hiányod van.
7/7 anonim válasza:
Nálunk meg fordítva van:S én szeretném mindig és a pasim nem 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!