Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy valaki latex érzékeny? O. o
Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 19:16
11/17 anonim válasza:
Jézusom... És miért vagy vele?
12/17 anonim válasza:
Meg úgy egyébként ő mivel is szeretne védekezni?
Mert ugye gumival nem, mert "latexérzékeny". Latexmentes gumival nem, mert drága.
A tabit sem akarja fizetni.
Mégis mit szeretne? Hogy szedjél tabit, és te fizesd? Tényleg érdekel, hogy mi az elképzelése.
13/17 A kérdező kommentje:
az elképzelése az volt hogy semmi..majd óvatos lesz...csak hogy rábaszott...nekem neem kell ez a játék
2011. máj. 19. 20:30
14/17 anonim válasza:
Végre egy lány, akinek van esze. Javaslom, hogy dobd ki. Erősen kétlem, hogy őszintén szeret, ha megkockáztatja azt, hogy esetleg teherbe ess, és abortuszra kelljen menned, ami esetleg örök életedre lelki nyomorékká tesz.
Vagy szeretne kisbabát?
15/17 A kérdező kommentje:
most már nem érdekel hogy akar vagy nem..kuka...nekem neem kell
2011. máj. 19. 20:32
16/17 Mandragora válasza:
Szia, igen én is latex érzékeny vagyok vagyis alergiás bedagadok tőle rögtön ahogy hozzámér. Megoldás Life Style skin fekete dobozban :D:D:D:Dhasználjátok latexmentes
17/17 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. máj. 23. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!