Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Létezik olyan hogy valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy valaki latex érzékeny? O. o

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 19:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
igen
2011. máj. 19. 19:19
 2/17 A kérdező kommentje:
=/ köszi
2011. máj. 19. 19:26
 3/17 anonim ***** válasza:
Igen. Bár szerintem az emberek fele, maki latexérzékenynek mondja magát, egyszerűen csak nem akar gumit használni. Manapság mindenkinek ez a kifogása. Kicsit gyanús.
2011. máj. 19. 19:27
 4/17 A kérdező kommentje:
hát igen,erre is gondoltam már=/
2011. máj. 19. 19:31
 5/17 anonim ***** válasza:
Igen. Onnan gondolom, hogy kicsit engem is irritál. Nem azért, mert nem akarom használni, én nő vagyok, engem nem zavarna, de tényleg. Nem vészes mondjuk csak kicsit néha kellemetlen utána.
2011. máj. 19. 19:34
 6/17 A kérdező kommentje:
pl én is jobban szeretem nélküle...de csak olyan vkivel akivel már egy ideje együtt vagyok és megbizok benne
2011. máj. 19. 19:40
 7/17 anonim ***** válasza:
Egyébként van latexmentes óvszer. Vesd fel neki. És nézd meg mit reagál. Ha húzza a száját, akkor csak a gumival van baja, nem a latexszel...
2011. máj. 19. 19:46
 8/17 A kérdező kommentje:
már beszéltük ezt...de azt mondta az túl drága
2011. máj. 19. 19:56
 9/17 anonim ***** válasza:

Jah bocs...

Felesbe fizetnétek? Mert akkor nem sokkal drágább, mint a sima óvszer.

Persze neki nyilván jobb a tabi. Nem kell a gumival szórakoznia, és max neked lesz bajod tőle, nem neki. De hát ugye az ő kényelme sokkal de sokkal fontosabb...

Ez egyértelműen kifogás szerintem, de te tudod.

2011. máj. 19. 20:02
 10/17 A kérdező kommentje:
mondtam neki hogy ha fizeti a tablettát akkor szedem...neem volt benne:D
2011. máj. 19. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!