Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nektek bejönnek a kövér és szemüveges lányok? Betti a csúnya lány 19
Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 14:53
2/8 A kérdező kommentje:
:(
2011. máj. 19. 14:55
3/8 anonim válasza:
Valaki nem csak ezen két (3) információ alapján jön be vagy nem jön be. Számít, hogy milyen ember vagy, és a külsőségeknek is vannak különféle megnyilvánulásai. Semmiképp ne érezd azt, hogy te a világon senkinek nem fogsz soha tetszeni. Emellett az sem árt, ha teszel is azért, hogy előnyösebb külsőd legyen, néhány dolog csak akarat kérdése.
4/8 anonim válasza:
Felölem lehet egy kicsit duci de ne anyira meg normális legyen a szemüveg se gond :D
Egyébként a duci lányok normálisabbak mint amaz 40-kilosak...
5/8 anonim válasza:
JA, a ducik normálisabbak. A 40 kilósak flegmák, stb, és a kövérebbeknek jobb a kedvük. És ez is sokat számít:D Am sokminden függ a testalkatodtól is. Ha pl arányosan hízol: comb, mell, fenék, has, akkor jobban tetszel majd azoknak a pasiknak, akiknek a dundibb csajok jönnek be, mint azok a lányok, akik csak egy terültre híznak sokat. Pl: csípő, comb.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ám kamu volt, csak ironizáltam mert egyesek azért tudnak kérdéseket feltenni:D
De azért megkaptam a magamét, mert én is egy 40 kilós lány vok (jó nem mert 54, de értitek a lényeget)
Amúgy nem bántani akartam a kövéreket, csak tényleg nem értem minek tesznek fel ilyen kérdést ez relatív ki mire bukik!!!
Meg amúgy ugyanezt a kérdést felteszik a soványak és az átlagos testalkatúak is...pfúúúú, mikor értik meg az emberek h ahány hapsi annyi ízlés???
2011. máj. 19. 19:06
7/8 anonim válasza:
Feleslegesen raboltad akkor az időmet. Jössz nekem egy sütivel. :P
8/8 A kérdező kommentje:
Muffin jó lesz? :D Extra kakaós, plusz nutella, plusz csokidarabok, plusz meggy....hmmm megéheztem :D
2011. máj. 20. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!