Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl jó neki, pedig eddig is így csináltam. Mi lehet
a baj?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és a páromnak nem jó az, ahogy az orális szexet csinálom. Vagyis nem az, h nem jó neki, mert azt mondja, h jó csak nem eléggé és, h neki több kell ennél. Szex közben meg csak 10 percet bír maximum... Ezért nagyon érdekes. Az eddigi pasijaimnak teljesen jó volt és szex közben volt aki bírta a két órát, viszont orálnál el tudtam vinni 5 perc alatt. Nem értem, mert már próbáltam mindenféle módot, h jó legyen neki, de csak másfél óra után megy el és akkor sem teljesen. Eddig mindenki dicsért, h nagyon jó szájtechnikám, csak ő kifogásolta.
"Nem különösebben érdekel mikor születtél, várható volt, hogy tizenéves vagy, már jópár pasival a hátad mögött, és úgy érzed senki se tud újat mutatni neked a szexben."
Nah erről ennyit. :) Most már próbálkozz mást idegesíteni. Fogalmad sincs, h hány pasim volt és egyáltalán nem szégyen a mai világban, ha már nem szűz ez 19 éves lány.
2011. máj. 19. 14:06
22/35 anonim válasza:
Amúgy sztem az a baj, hoyg túlzottan rá vagy koncentrálva arra, hogy ő termelje ki a cuccot, szóval 69 és inkább te termeld az arcába, attól majd beindul..
2011. máj. 19. 14:07
23/35 A kérdező kommentje:
egy* -ez
2011. máj. 19. 14:07
24/35 A kérdező kommentje:
Mindenki másnak köszönöm az értelmes válaszokat. :)
2011. máj. 19. 14:08
25/35 anonim válasza:
A fenti szösszenetedben a többesszám az expasikra vonatkoztatva feltételezi a minimum 2 korábbi férfit. Tehát 19 évesen minimum háromnál jársz, de nem is ez volt a lényeg, hanem az, hogy azt hiszed ettől már qrva tapasztalt és ügyes vagy. Pedig lehet, hogy nem. De oké, ne számolj ezzel a lehetőséggel, keresgélj más okokat, biztos a barátoddal van a baj, veled nem lehet.
2011. máj. 19. 14:10
26/35 anonim válasza:
Most miért kell beszólni neki? Annyit írt, hogy más fiúkkal nem volt gond, a mostanival meg igen, és nem érti miért...
2011. máj. 19. 14:25
27/35 anonim válasza:
Én pedig bedobtam a lehetőséget, hogy ő nem csinál jól valamit. Ez miért beszólás? Nem az lenne a lényeg, hogy lehetséges verziókat gyártsunk? Biztosat így ismeretlenül senki nem tud mondani. Márpedig lehet ő is a hibás.
2011. máj. 19. 14:28
28/35 anonim válasza:
"várható volt, hogy tizenéves vagy, már jópár pasival a hátad mögött, és úgy érzed senki se tud újat mutatni neked a szexben."
Pl. ez volt a beszólás, nem a legelső hozzászólás... Meg nem feltétlenül az a "baj" amit írsz, hanem a HOGYAN.
2011. máj. 19. 18:57
29/35 anonim válasza:
A kérdésre kéne válaszolni gyerekek!
Ne aggódj,vannak férfiak,akik oráltól nem tudnak elmenni,sőt,olyanok is vannak,akik a puncitól se tudnak elmenni,csak a recskázástól,ez azért van,mert nagyon sokat maszturbálnak és megszokták a saját módszerüket amitől elmennek,de más nyilván nem tudja pont ugyanúgy csinálni,ezért nem tudnak elmenni. Az én párom se tud oráltól elmenni,pedig elötte kielégítettem szájjal 1-2 szexpartneremet rendesen, mert ők attól is könnyen elmentek. De! Az egyáltalán nem hátrány,ha nem megy el az oboától,tudom,önbizalomcsökkentő,én is átélem,de legalább amíg te oboa közben felizgulsz,nem kell azon izgulnod,hogy mindjárt elmegy pedig még be se tette! Örülj neki. A 10 perces menetet hosszabíthatod azzal,ha néha leszállsz róla és oboázol egy kicsit, és akkor később megy el.
2011. máj. 27. 08:03
30/35 anonim válasza:
Előző párom egyáltalán nem tudott elmenni oráltól, mondjuk én nem különösebben bántam. Én is úgy gondolom, ahogy ő gondolta, ez jobb izgatásnak, mint kielégítésnek. Kényeztetés után mindig rám vetette magát, így nem hiszem, hogy annyira szenvedett volna ;) Plusz azért ha eléggé ismered párod testét minden rezdülésén érezni lehet, hogy jól esik-e neki, vagy sem. Ha meg élvezi, akkor nem mindegy, hogy elmegy-e eközben, vagy sem? =) Ne mindig az orgazmus legyen a cél, a játszadozás szexben általában elég izgató, nem kell orgazmus orientáltnak lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!