Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl jó neki, pedig eddig is így csináltam. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és a páromnak nem jó az, ahogy az orális szexet csinálom. Vagyis nem az, h nem jó neki, mert azt mondja, h jó csak nem eléggé és, h neki több kell ennél. Szex közben meg csak 10 percet bír maximum... Ezért nagyon érdekes. Az eddigi pasijaimnak teljesen jó volt és szex közben volt aki bírta a két órát, viszont orálnál el tudtam vinni 5 perc alatt. Nem értem, mert már próbáltam mindenféle módot, h jó legyen neki, de csak másfél óra után megy el és akkor sem teljesen. Eddig mindenki dicsért, h nagyon jó szájtechnikám, csak ő kifogásolta.2011. máj. 19. 13:25
11/35 anonim válasza:
Vele kéne hogy megbeszéld de szívesen tesztelnélek.
12/35 A kérdező kommentje:
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:30
Hát nála is úgy van, hogy egyik bnőjével sem volt neki jó az orál. Amit nem értek, mert nekem még nem volt ien barátom soha. Eddig mindenki piszkosul érzékeny volt rá. :)
2011. máj. 19. 13:39
13/35 A kérdező kommentje:
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:39
Már vele is beszéltem ezt, de ő is tanácstalan.
2011. máj. 19. 13:40
14/35 anonim válasza:
Nos, ha ilyen qrva jó vagy szájjal akkor ez valami érthetetlen rejtély. Az arroganciád is az, minek kérdezel bármit, ha nem vagy hajlandó elfogadni a válaszokat? Az első voltam.
15/35 A kérdező kommentje:
Kedves első!
Mily érdekes, h a normálisan választ adók válaszát el tudtam fogadni. Furcsa nemde? :D Te idejössz, ismeretlenül próbálsz leoltani, h szar vagyok és még neked áll feljebb? Ugyan már... :D
2011. máj. 19. 13:50
16/35 anonim válasza:
Nem oltottalak le, egyszerűen felvetettem azt a számodra elképzelhetetlen lehetőséget, hogy nem jó a technikád. Elhiszem, hogy így tizenévesen (gondolom az vagy) már marha tapasztaltnak érzed magad, de az, hogy némely pasinak bejön a kedvesen esetlen orális technika nem jelenti, hogy mindenki ezt szereti. Persze igen, ez is csak egy lehetőség.
17/35 A kérdező kommentje:
92.02.29... születési dátumom... ;)
2011. máj. 19. 13:54
18/35 anonim válasza:
Nem különösebben érdekel mikor születtél, várható volt, hogy tizenéves vagy, már jópár pasival a hátad mögött, és úgy érzed senki se tud újat mutatni neked a szexben.
19/35 anonim válasza:
Szerintem 69 be próbáljátok ki, és nyugodtan önzőzz, és nyomd a képébe a popsid, és mozogj rá az arcára izomból, meg nyögj is hozzá ;)
20/35 anonim válasza:
Ja és miközben 69 be vagytok és qrod arcba, akkor közben előrehajolhatsz és kéát kézzel átölelheted a seggét, a cerkát meg torokig benyelheted :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!