Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú vagyok, de nagyon szeretném kipróbálni fiúval is. Mit érdemes tudni erről az részéről?
Hát ezt sajnos a mai világban nem tudod máshogy megoldani, csak h a bnőd háta mögött csinálod :P Egyébként meg érdemes kipróbálni, mert addig fogja b.szni a csőröd, amíg meg nem csinálod :D
Egyébként nehogy azt hidd h egyedül vagy ezzel, RENGETEG fiú van, aki a bnője mellett félrejárkál fiúkkal. Ez persze nem azt jelenti h nem szereti a bnőjét, csak van valami, amit az nem tud megadni neki :)
18 meleg F
héhéhé, csávó, a spongyabobbal túlfeszítetted a húrt! én bzáztam, de egyb. tényleg benne van a pakliban hogy homokos vagy, de igazából lesz*rom, nekem is vannak problémáim, de szerencsére nem ilyen b*zisak...:D
15/F
Semmi baj! Majd éldegélsz a barátnőddel szépen néha összejössz a haverokkal egy kis orál-anál-üvegezős-szex pókerezős spermacsatákra. Oszt másnap boldogan elmehetsz moziba az asszonyal még össze is házasodhatsz vele, gyereketek is lehet de a haverok mindíg ott lesznek a S E G Gedben.
Nincs ezzel semmi gond ez tök normális.. Grat. hozzá
"Nekem még az sincs, hogy nem ad meg mindent, egyszerűen kíváncsi vagyok rá."
Hát én konkrétan a f.szra gondoltam :P Azért azt megnézném, ő hogy adja meg :D
18 meleg F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!