Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiú vagyok, de nagyon szeretné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú vagyok, de nagyon szeretném kipróbálni fiúval is. Mit érdemes tudni erről az részéről?

Figyelt kérdés
Kérlek az ilyen .uzi vagy meg búza meg mittudomén dolgokat hagyjuk. Barátnőm van, boldogan élünk, mégis nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet a másik oldal. Kérlek adjatok építő jellegű tanácsokat - ha van egyáltalán. Köszönöm.
2011. máj. 19. 12:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
27%
egy jótanács: lődd le magad. gusztustalan vagy, 14-15 évesek azt olvassák hogy te férfi létedre sz*pni akarsz.
2011. máj. 22. 02:01
 22/27 anonim ***** válasza:
89%

Hát ezt sajnos a mai világban nem tudod máshogy megoldani, csak h a bnőd háta mögött csinálod :P Egyébként meg érdemes kipróbálni, mert addig fogja b.szni a csőröd, amíg meg nem csinálod :D

Egyébként nehogy azt hidd h egyedül vagy ezzel, RENGETEG fiú van, aki a bnője mellett félrejárkál fiúkkal. Ez persze nem azt jelenti h nem szereti a bnőjét, csak van valami, amit az nem tud megadni neki :)

18 meleg F

2011. máj. 22. 02:06
 23/27 A kérdező kommentje:
Nekem még az sincs, hogy nem ad meg mindent, egyszerűen kíváncsi vagyok rá. A 14-15 évesek meg javaslom nézzenek Spongyabobot.
2011. máj. 22. 02:30
 24/27 anonim ***** válasza:

héhéhé, csávó, a spongyabobbal túlfeszítetted a húrt! én bzáztam, de egyb. tényleg benne van a pakliban hogy homokos vagy, de igazából lesz*rom, nekem is vannak problémáim, de szerencsére nem ilyen b*zisak...:D

15/F

2011. máj. 22. 04:48
 25/27 anonim ***** válasza:

Semmi baj! Majd éldegélsz a barátnőddel szépen néha összejössz a haverokkal egy kis orál-anál-üvegezős-szex pókerezős spermacsatákra. Oszt másnap boldogan elmehetsz moziba az asszonyal még össze is házasodhatsz vele, gyereketek is lehet de a haverok mindíg ott lesznek a S E G Gedben.

Nincs ezzel semmi gond ez tök normális.. Grat. hozzá

2011. máj. 22. 10:48
 26/27 anonim ***** válasza:
Ez legalább nem lenne olyan sablonos program, mint amit a fiúk általában csinálnak... :D
2011. máj. 22. 11:59
 27/27 anonim ***** válasza:

"Nekem még az sincs, hogy nem ad meg mindent, egyszerűen kíváncsi vagyok rá."

Hát én konkrétan a f.szra gondoltam :P Azért azt megnézném, ő hogy adja meg :D

18 meleg F

2011. máj. 22. 15:18
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!