Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú vagyok, de nagyon szeretném kipróbálni fiúval is. Mit érdemes tudni erről az részéről?
Gabonatábla :D:D:D
Am próbáld ki a prosztatamasszázst, kezdetnek vegyél egy vibrátort + tejszínhabot, az qrvajó seggbe.
Csak az egész mutatvány előtt alaposan xard ki magad!!
A nődnek meg finoman adagold ezt be, vagy ha már az elején látod rajta, hogy nem tetszik neki akkor tartsd titokban!
Am nekem is volt egy ilyen korszakom, bár odáig sosem jutottam el, hogy rendesen pasival csináljam..
Néhanapján amikor asszony nincs több napig, és nagy a magány meg sokat jár a kezem föl le akkor rágerjedek a seggemre is, nagyobbat lehet élvezni utána! :D:D
Ja és mégvalami.
Sosem jár közben a fejemben pasi, állandóan olyanok járnak a fejemben, hogy jól teletöltöm gcivel a párom nunusát, hogy már kicsurran mellette mikor tövignyomom neki, vagy előtte őt is megtöltöm tejszínhabbal, aztán miután jól megdugtam és beleélveztem kinyalogatom belőle ;);)
Szia te szegény, eddig nem sok hasznos tanácsot kaptál, megpróbálok segíteni neked. Az hogy van barátnőd és még is ki akarod próbálni a dolgot, egyáltalán nem jelenti azt hogy meleg lennél. Az is igaz hogy sok meleg belefog egy hetero kapcsolatba csak hogy a társadalom elvárásainak megfeleljen.
Építő jellegű tanács, vagy menj el egy ilyen szórakozó helyre és ott tuti a siker, vagy társkereső, chat pont hu oldal, tuti találsz jelentkezőt arra hogy ők téged, de azt hogy te mást, az azért neccesebb mert mindeki ismer mindenkit és te mint új belépő még friss húsnak számítanál.
Barátnődnek szerintem nem vagy köteles elmondani, ez az én véleményem.
Halkan megjegyzem sok hetero férfi, családos, több gyerekes férfiak keresnek fel más férfiakat egy szoppantás erejéig, ezt vissza lehet vezetni egy abszolúte érthető okra. Nem érzék azt hogy kielégítették a feleségüket, mert ott csak a nő szavára hagyatkozhatnak, és egy férfinál pedig teljesen látható a jel.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!