Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Ti erre hogy reagalnatok? Mit tennetek? (intim meret ismet)
Kineztek magatoknak egy jo pasit (akar komoly, akar csak alkalmi kapcsolatra), aki kedves, intelligens, humoros... am kesobb kiderul, hogy a penisze nem mondhato eppenseggel nagy meretunek! Csalodnatok? Mar nem tartanatok annyira jo pasinak? Megbukna a szemetekben? Esetleg rogton dobnatok, vagy meg a szex elott tudakozodnatok a mereteket illetoen?
Egyeltalan mi az a hatar, ami alatt mar tenyleg kicsinek es/vagy vekonynak tartotok egy peniszt?
Ha nem lennetek megelegedve a srac meretevel, akkor megmondanatok neki, hogy szerintetek kicsi?
22 eves lany: koszi a valaszt!
Par dolgot azert en mashogy tudok... Legjobb tudomasom szerint a nok huvelymerete ugyanannyira nem fugg a magassagtol, testsulytol, testalkattol es egyeb testi adottsagoktol, mint a fiuk intim merete!
A huvely osszeszoritasa pedig tanulhato, intim tornaval edzhetok a huvely izmai, amennyire en tudom, ezt mindenki meg tudja tanulni!
Az meg igaz, hogy nem szegyen, ha valaki nagy meretre vagyik, viszont nem kivanom senkinek sem azt, hogy a sajat intim merete miatt ne erezze magat elegge ferfinak, meg hogy ugy sem tud megfelelni a lanyoknak, mert az cefet egy erzes... sajnos az nemcsak a szexben es az ismerkedesben, de akar az elet mas teruletein is el tudja venni egy srac onbizalmat!
Nekünk lányoknak meg az veszi el az önbizalmunkat, hogy a férfiak csak a formás mellű, formás seggű lányokat szeretik, akiknek ne legyen kis hurkája,mert az már zsírdisznó és még sorolhatnám....nekünk is megvan a magunk problémája azzal, hogy a férfiak ép miért nem fogadnak el minket...
22L
Utolsó 22/l!
Ez most hogy jött ide? -Utálom amikor a nemek egymásra kezdenek mutogatni... Egyszerűen röhelyesnek tartom, amikor egy 55 kg-os lány 3 kg-ot akar fogyni, mert kövérnek érzi magát, nekem meg egy nagyon szép náluk jóval ducibb barátnőm van. Azért egy lány, akármilyen is, talál szexpartnert magának, és, bár élőben meg nem sértenék senkit ezzel amikor 55 kg-osan azért edz, meg fogyózik, hogy kemény 3-5kg-ot leadjon, hogy ki nem sz.arja le, hiszen ránézésre szerintem aki nem tudja, meg sem mondaná, hogy most 5 kg-mal nehezebb, vagy, hogy anyit fogyott... Másrészt, nálunk sosem téma az, hogy 5 kg-mal nehezebb e az átlagosnál az illető hölgy, vagy nem. Annyiszor kikívánkozik belőlem amikor valaki azért a pár kiló leadásáért küzd, hogy tök felesleges, mert ha valakire 50 kg-osan tapadnak a férfiak, akkor 5 kg-mal nehezebben sem fog egyet sem elveszíteni a rajongói közül, vagy fordítva is igaz, akire nem tapadnak, arra nem az 5 kg szerinte felesleg miatt nem fognak. Nekem, bár én vékony vagyok, majdnem kétszer 55 kg-os barátnőm van, és ő is nagyon szép. Viszont aki több tíz kilós fölösleggel küzd, már messziről kiszúrható, és döntő érv lehet valaki ízlése szerint.
Hogy hogy jött ez ide? -úgy, hogy ha a péniszem mereven 17 centi lenne, és 4,8 cm átmérőjű, kb leszarnám, hogy, ha pl tudnám, hogy legtöbb haveromnak 18 cm hosszú, és 5 cm vastag
Nah, lemaradt a magyarázat -természetesen az előző vagyok.
Szóval, ha a leírtak alapján térne el a péniszem, azaz miliméterekkel széltében, és 1 centivel hosszában a legtöbb mérettől, akkor kit érdekelne, hiszen enni különbség megfordulhatna pl az én javamra is, ha bizonyos helyzetben nekem erősebb az erekcióm, és ha ez nagyon fix különbség, azaz feltételezzük, hogy mindenkinek, mindig max erekciója van, sem venné észre a lány. Viszont nekem csak 14 cm, és kb 3,7 cm átmérőjű. Nah, ezt már erősebben észre lehet venni... Gondolj ismét az 50/55 kg, és a 100 kg-os hölgyek esetére. Van akinek tetszik mind kettő kategória, van akinek, csak egyik, de észrevehető különbség van köztük. Így a 100 kg-os lányok szorongását megértem, míg az 55 kg-sakét, akik nem 50 kg-sak nem. Péniszméretben is igaz ez, hogy a hozzám hasonló 14-15 cnentisek szorongását azért értsétek már meg, főleg, ha nem túl nagy átmérővel áldott meg minket az ég. Azt én is szánalmasnak tartom, ha valaki 1 centi hosszon és 2 mm átmérő különbségen parázik. Viszont azért képzeljétek el, hogy két pénisz között olyan különbségek lehetnek akár átmérőre, mint egy plusszos, vagy egy Sprés doboz átmérője között van... -itt csak a 3-5 cm-es reális határokat írtam le, és nem a kávéskanál fejényi 2 cm szélesektől a 6 cm vastag lóf.aszig. :)
Az nem érti meg ezt a szorongást, aki még nem gondolt bele, hogy mennyi a különbség egy 3, vagy akár 4 cm átmérőjű és 14 cm hosszúságú tárgy, és egy 5 cm átmérőjű 18 cm hosszú tárgy között.
Bocs, a radikális fogalmazásért, de már kikívánkozott belőlem.
Üdv, 24/f
Ha mar elkezdtuk a nemeket osszemerni es licitalni, hogy kinek rosszabb (sic!), akkor annyit azert hozzatennek, hogy ha mar valamihez hasonlitani akarjuk a peniszmeretet, akkor azt celszeru a huvelymerethez hasonlitani, hisz sem a mellmeretnek, sem az esetleges sulyfeleslegnek sincs sok koze a szexualis oromszerzes kepessegehez, tehat az amiatti esetleges szorongasnak tenyleg nincs ertelme (persze tudom, hogy a szorongasnak amugy sincs egyaltalan semmi ertelme)!
Raadasul a sulyfeleslegen meg valtoztatni is lehet, mig a peniszmereten nem igazan! Igy egy olyan lany, akinek nincs onbizalma mondjuk a sulya miatt, tud valtoztatni es tud olyan praktikakat bevetni, amivel csinosabba teheti magat, mig egy kis es/vagy vekony peniszu fiu nem sok mindent tehet, csak valahogy elfogadni es remenykedni, hogy a lanyok megertoek lesznek vele, nem nevetik ki emiatt, nem gunyolodnak es remenykedhet, hogy kepes lesz ugyanugy oromet szerezni a partnerenek, mint a meretesebb tarsai...
Egyebkent meg nem igazan lehet masnak nevezni, csak pechnek azt, hogy a ferfiak kozott centimeterekben merheto kulonbsegek vannak. Ez sajnos a ferfiak pechje, amivel valahogy meg kell tudni baratkozni... Csak nehez elhinni, hogy amig a tobbsegnek szepen duzzado ferfiassag lapul a nadragjaban, az en kicsi kis huplimmal is lehetek olyan jo, mint ok!
Abban meg igaza van 24/f-nek, hogy egy 14/3 cm-es merev penisz es egy 17/4 cm-es merev penisz kozott bizony szemmel lathato kulonbsegek vannak (ezert gondolom erzetben is lehetnek kulonbsegek koztuk), a szakirodalom megis mindkettot az atlagos kategoriaba teszi... ezert irtam korabban, hogy az en 15/3,5 cm-es peniszemmel valoszinuleg igencsak az elfogadhatosag hataran mozgok es ezt sajna ugy tunik, eleg nehezen tudom feldolgozni!
De ez mar legyen az en bajom... barmennyi valaszt kapok is ezen a forumon, ezzel nekem kell valahogy megbirkoznom!
Látom Kérdező, ismét kétségbe estél az átmérőd miatt egy másik kérdésnél. :)
Amúgy ezekkel a dolgokkal amiket írsz, én is pontosan így vagyok, és a kérdéseket olvasva is folyton identitás zavarom van, hogy most kisp.csű vagyok, vagy nem...
Amúgy, ha akarsz beszélgetni egy "sorstárssal", akkor dobj egy e-mailt, mert már elég rég óta diskurálunk ezen az oldalon eléggé hasonló meglátással a pöcök méreteiről. :)
Üdv, 24/f
Miért nehéz megérteni, h pl. nekem egy 15/4-es JOBB mint egy 17/5-ös? Nem az is elmegy, hanem JOBB.
De akkor írok nektek bizonyítást:
Jobb==minden tulajdonságában legalább ugyanolyan, és van legalább egy olyan tulajdonsága, amiben jobb. (Rekurzívan alkalmazható a többi tulajdonságra.)
Tulajdonságok:
-ki lehet-e vele elégíteni
-jól néz-e ki
-okoz-e fájdalmat
-rá tudok-e szorítani, tudok-e így játszani vele
-könnyebben elsül-e, mert "jajj túl szűk vagy"
14-15/3.5-4...................|vs.|...................16-18/4.5-5
ki lehet vele elégíteni.......|||||.......ki lehet vele elégíteni
úgy néz ki, mint egy fä2z.....|||||.....úgy néz ki, mint egy f@2z
nem okoz fájdalmat............|||||............tud fájdalmat okozni
rá tudok szorítani............|||||............nem tudok már jobban
tovább bírja..................|||||..................hamarabb elsül
Szerintem egyedül is sikerül kikövetkeztetni, h az én méreteimmel (átlagosnak nevezhető) ez jobb. Elfért bennem a 19 cm is, csak már kellemetlen volt. A 14-15 meg pont tök jó.
19/N
Utolsó vagyok megint. Nem azt mondom h mindenki így van vele, de elég sokan. Ha meg valaki mégsem, az nem a méreted kicsisége miatt van, hanem mert nem illetek össze.
19/N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!