Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lanyok! Ti erre hogy reagalnat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Ti erre hogy reagalnatok? Mit tennetek? (intim meret ismet)

Figyelt kérdés

Kineztek magatoknak egy jo pasit (akar komoly, akar csak alkalmi kapcsolatra), aki kedves, intelligens, humoros... am kesobb kiderul, hogy a penisze nem mondhato eppenseggel nagy meretunek! Csalodnatok? Mar nem tartanatok annyira jo pasinak? Megbukna a szemetekben? Esetleg rogton dobnatok, vagy meg a szex elott tudakozodnatok a mereteket illetoen?

Egyeltalan mi az a hatar, ami alatt mar tenyleg kicsinek es/vagy vekonynak tartotok egy peniszt?

Ha nem lennetek megelegedve a srac meretevel, akkor megmondanatok neki, hogy szerintetek kicsi?

2011. máj. 19. 10:36
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

Utolsó: te elolvastad pontosan annak a válaszolónak a hozzászólását, akit kérdezel? Pontosan leírta, hogy NEM lankadtan.. gondolj már bele, lankadt állapotban szexelni azért nem egyszerű... :D De amúgy elvileg 2-3 cm-es is van, akkor a 7cm-es még pont az a kategória, amivel még találkozhatsz...

Am szerintem egy olyan 10-12 cm a minimum hosszra, és azzal arányosan vastagság, centit nem tudok mondani. Ha ezmegvan, onnan már ok, de amúgy is lehet még jó... Nem tudom, miért szenvedtek ezen ennyit.

Az exeim közül az egyinek 19cm volt.. és max 5 perc alatt elsült, második menet se tartott sokkal tovább, ráadásul kézzel sem volt túl jó, orálisan meg nem csinálta kb soha...

De voltam olyan sráccal, akinél ez pont fordítva volt. Szóval még mindig csak azt tudom mondani, h nem számít.

Kérdező: az NEM kicsi. Átlagos, azon belül is talán inkább a nagyobb. Örülj neki, ne szenvedj ezen.

19/N

2011. máj. 21. 19:23
 22/45 anonim ***** válasza:
hát azok akik dobnák a pasikat e miatt hogy "túl kiccsi "azok nagy ribancok és már hozzá vannak szokva a nagy faszhoz....ÉN mondjuk nem dobnék emiatt egy srácot se mert lehet kicsi de játékos ...:P....a mondjuk a barátomnak nincs ien gondja
2011. máj. 21. 19:39
 23/45 anonim ***** válasza:

Ezek szerint elkerülte a figyelmemet. A szexelős részre emlékeztem, viszont lehet, hogy valaki úgy gondolja, hogy amikor meglátta akkora volt, azaz 7 centi, és ekkor még lankadt állapotban volt. A vastagsághoz pedig elég ha valami kb olyan vastag tárgyat írsz. :D

24f

2011. máj. 21. 19:40
 24/45 anonim ***** válasza:

az én pasimnak 15, és az övét láttam először, vele vesztettem el, mindig is azt mondtam h nem kéne nagyobb, mert sokszor fáj... ja és sose láttam kicsinek, és később tudtam meg h "ja ez a 15, hát nem biztos h kéne nagyobb" szóval erről ennyit meg h mi a kicsi..

2OL

2011. máj. 21. 20:31
 25/45 anonim ***** válasza:
Kedves Cicciolina kérdező! Elhiszem, hogy a lófasz után minden kicsi neked, de más lányok nem így gondolkodnak, mint te. -.-
2011. máj. 21. 21:51
 26/45 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek a valaszokat!

Kezdem egyre jobban felismerni, hogy en eltem eddig tevhitekben es igazabol nem is a nadragomban, hanem a fejemben van a baj!

Amikor azt irjak, hogy valaki 10 cm alatti peniszmerettel is siman mer ismerkedni es szexelni, akkor talan tenyleg nincs is okom a szegyenkezesre az en meretemmel...

Nem mondom, hogy megnyugtattatok, mert egyreszt nagyon regota beszelem be magamnak, hogy nevetseges a meretem, masreszt tenyleg ugy gondolom, hogy ha hosszban nem is, de vastagsagban tenyleg igencsak az elfogadhatosag hataran mozgok es igy nagyon nehez lesz lekuzdenem a felelmeimet es a gatlasossagomat!

De ettol fuggetlenul nagyon jol estek a valaszok, hasznos volt mindegyik!

2011. máj. 23. 09:38
 27/45 anonim ***** válasza:

Kérdező! Már annyit beszéltünk a témáról, és annyi hasonló kérdést írtál ki, hogy mostmár remélem megírod, ha végre lesz valami szexuális kapcsolatod, és, hogy mik voltak a reakciók, azaz mit tapasztaltál a méreteddel kapcsolatban. :D Mert ugye a puding próbája az evés, és szerintem az egyik legmegnyugtatóbb lenne rengeteg sorstársad számára, ha egyszer feltennél egy kérdésnek álcázott dolgot, vagy valahova válaszként írnál a tapasztalataidról, és egy csokrot odalinkelnél a szorongásoddal kapcsolatos kérdéseidről. Jó példa lenne, hogy itt a bizonyíték, hogy "milyen szorongó voltam, és ez a méretem, és pozitív tapasztalataim rácáfoltak negyed évszázados szorongásomra, és végre le sikerült győznöm őket" Szerintem sokaknak segítenél vele. :)

Üdv, 24/f

2011. máj. 23. 10:56
 28/45 A kérdező kommentje:

24/f:

Igen, tudom. Ez a baj, hogy meg mindig folyamatosan agyalok rajta, foglalkozom vele, nem tudom eldonteni, hogy most akkor tevedtem es megsem olyan veszes a meretem, vagy tenyleg kicsi... Es ami meg nagyobb baj, hogy a meret mellett az is zavarni kezdett, amive a sok eves szorongas tett: hogy zarkozott lettem miatta, elfolytom az erzelmeimet, bizalmatlan vagyok az emberekkel, merhetetlenul cinikus vagyok, es mellette persze semmi onbizalmam sincs es az onertekelesem nagyon rossz iranyba ment el... es amikor az utobbi idoben kezdtem felismerni, hogy tevhitekben eltem, kicsit bepanikoltam, mert emiatt csomo rossz dontest hoztam, megbantottam lanyokat, hulyesegeket gondoltam, rosszul fejlodott a szemelyisegem es lehetett volna mashogy is!

Az a baj, hogy innen nagyon nehez visszakapaszkodni es pontosan tudom, hogy a kerdesek kiirasa, meg a folyamatos agyalas nem segit, cselekedni kene! Jelenleg tulagyalom, tulkomplikalom, tulracionalizalom az egeszet, ahelyett, hogy elnek egy kicsit es megprobalnam jol erezni magam...

De egyebkent jo dolog itt kerdezni, mert amellett, hogy sok pozitiv, batorito valaszt kaptam (amirol pontosan tudom, hogy nem feltetlenul tukrozi a valosagot es siman lehet, hogy pofara fogok esni a lanyoknal), olvastam itt csomo olyan dologrol, amikrol korabban nem es amikben bizonytalan voltam!

Szoval koszonom a valaszokat!

2011. máj. 23. 14:36
 29/45 anonim ***** válasza:

25/f!

Teljes mértékig megértelek, elvégre én is pont ebben a helyzetben vagyok. Szinte szóról szóra elmondható rólam az, ami rólad, de szerencsére valamivel hamarabb észbekaptam, hogy na, ez így nem mehet tovább, nem maradhatok örökké szűz. Aztán itt vagyok, és akár hiszed, akár nem, még mindig kételkedem a méretem normálisságában, hogy másnak is van ilyen stb... -de ezt te is tudod, hiszen te is fel szoktad ismerni a kérdéseimet, és a témában adott válaszaimat. :D

Egy szóval sem akartam arra célozni, hogy fejezd be az ilyesmi kérdések kiírogatását :) -sőt, nekem kifejezetten tetszenek. Péniszméretes témában a bugyuta egy mondatos kérdéseket utálom, melyek tartalma kb annyi, hogy " 17 évesen a 18/5-ös pénisz nagyon kicsinek számít e..." Az ilyen semmi utánaolvasást nem sejttet, még az oldal kérdései között sem, ráadásul nekem inkább gúnyolódó jellegűnek tűnnek, vagy valóban nagyon buta kérdezőt sejttetnek maguk mögött. A te kérdéseidben, amihez hasonlóakat igyekszem én is feltenni, írsz a szorongásodról, és arról, hogymit okozott nálad ez az egész, a lankadt méretedről, és mindenről, amit nagyon jó, hogy leírsz, pont azért amit te is írtál, hogy jó számodra, azaz, hogy mások is olvashatnak róla, hogy más is pont olyan szorongásokkal küzd, mint ő... Másrészt tetszenek a lányokhoz szegezett egyértelmű, konkrét kérdéseid, melyekben nem azt kérdezed, hogy ez a méret milyennek számít, hanem, hogy mit tennének olyan helyzetben stb... :)

Úgyhogy szerintem csak kérdezgess a témában továbbra is, viszont, mivel emblematikus figura lettél anonimen is ebben a témában az oldalon, így örömmel olvasnám pozitív tapasztalataidat a lányoknál. Így, aki hasonló mérettel, és hozzá tartozó szorongással bír, megnyugodhatna. Már eleve az is jó, hogy itt átható, hogy azért a 14-15 centi/3,5-4 cm átmérő nem egyedien kis méret. Igaz, néha azt érzem, hogy az oldal és a valóság, két külön világ, mert akárkivel beszélgetek, minimum 17/4,5-ös szerszámmal rendelkezik, vagy ha lány az illető, akkor a párja...

üdv, 24/f

2011. máj. 23. 23:38
 30/45 anonim ***** válasza:

24F!

A pasinak állva volt 7 cm!

A többinek: nem ribancság, ha valaki a nagyobbat szereti...ahogy írtátok a hüvely kb 10 cm hosszú....csak azt hagytátok ki, hogy az ÁTLAG annyi. Tudjátok, vettek 100 nőt, abból 50-nek 8 cm a másik 50-nek 15...na és az sem elhanyagolandó szempont, hogy milyen testalkatúak vagyunk. HA vaságyastól 40kg, akkor örülhetünk, hogy nem látszik a hasunkon amikor bennünk van...ha viszont husosabb, nagyobb combokkal, vagy fenékkel már kevésbé fér oda és a kemény 7 cm kb. agyhalál....de van akinél a 15 is az.

Szóval ez a hüvelyről alkotott állításotok olyan,mintha azt mondanám, hogy a nők összetudják szorítani a hüvelyüket. Na most kérdem én, hogy hányan is tudunk ráfogni a f*szra? Én tudok, de a barátnőm nem...

22L

2011. máj. 26. 09:38
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!