Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom csókolózás közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom csókolózás közben sokszor nem csukja be a szemét. Ez miért lehet?

Figyelt kérdés

Egy csomószor észreveszem és les. Általában résnyire van nyitva a szeme, néha meg teljesen (engem néz). Egyszer volt olyan hogy szenvedélyesen (legalábbis nekem szenvedélyes volt) csókolóztunk aztán egyszer csak észrevettem hogy ő meg közben bámul kifelé az ablakon. Azt hittem megütöm.

Persze tőle is meg fogom kérdezni hogy ez miért van csak még nem mertem :D

18/L

(ja és onnan tudom hogy nincs csukva a szeme mert egyszer valóban nekem sem volt és akkor észrevettem h neki sincs... azóta meg kényszert érzek hogy megnézzem)

2011. máj. 18. 18:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha csak egyszer nem volt csukva a szemed, akkor miből gondolod, hogy ő sosem csukja be? Amúgy nem értem én ezt, miért kell azonnal vadidegen emberek véleményét kérni? Vele beszéld meg ezt, csak ő tudhatja, miért nem hunyja le a pislogóit.
2011. máj. 18. 20:13
 12/13 A kérdező kommentje:

nem érted? akkor minek jössz fel az oldalra? egyáltalán minek van az oldal?

amúgy meg értelmezd amit írtam.

2011. máj. 18. 20:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Az nagy gáz, ha másfele kukucskál csók közben.. Szerintem, ha tényleg szerelemből történik az a csók, akkor csukva van a szem, és a pár nem is gondolkodik azon, h hogyan kéne legyen a szeme.. Amúgy meg milyen kapcsolat ez, ha nem mered tőle ezt megkérdezni...
2011. máj. 19. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!