Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom csókolózás közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom csókolózás közben sokszor nem csukja be a szemét. Ez miért lehet?

Figyelt kérdés

Egy csomószor észreveszem és les. Általában résnyire van nyitva a szeme, néha meg teljesen (engem néz). Egyszer volt olyan hogy szenvedélyesen (legalábbis nekem szenvedélyes volt) csókolóztunk aztán egyszer csak észrevettem hogy ő meg közben bámul kifelé az ablakon. Azt hittem megütöm.

Persze tőle is meg fogom kérdezni hogy ez miért van csak még nem mertem :D

18/L

(ja és onnan tudom hogy nincs csukva a szeme mert egyszer valóban nekem sem volt és akkor észrevettem h neki sincs... azóta meg kényszert érzek hogy megnézzem)

2011. máj. 18. 18:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
amikor először csókolóztam én sem tudtam csukva tartani a szemem az első néhány alkalommal, túl izgo volt ahoz hogy ne nézzem. de már "kinőttem"
2011. máj. 18. 18:30
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem hallottam még olyan szabályról, hogy csók közben be kéne csukni a szemeket. Lehet, hogy látni akart téged. Még az is lehet, hogy tetszel neki. Miért jobb az, ha becsukja a szemét?
2011. máj. 18. 18:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Addig jó, amig téged néz. Engem spec izgat, ha látom csókközben a másikat.
2011. máj. 18. 18:31
 4/13 A kérdező kommentje:

nem mondtam hogy baj, csak nem annyira megszokott

szerintem :D

2011. máj. 18. 18:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát ha nem téged, akkor nem bizti, hogy teljesen ott van veled, szellemileg, érzelmileg. Én ilyenkor szoktam szólni, hogy hé, itt vagyok :)
2011. máj. 18. 18:34
 6/13 anonim ***** válasza:

"Egyszer volt olyan hogy szenvedélyesen (legalábbis nekem szenvedélyes volt) csókolóztunk aztán egyszer csak észrevettem hogy ő meg közben bámul kifelé az ablakon. Azt hittem megütöm."

ááhhh ezt elképzeltem, :D de vicces :D

nekem bnöm sosem csukja be a szemét, ő is mindig bámul mindenfele, mindig azt hiszem unatkozik :D :P

2011. máj. 18. 18:34
 7/13 anonim ***** válasza:

mar miert kene becsuknia? hogy fugg ossze? nem a szemevel csokol meg...

tudod a ferfiak tudjak egymastol fuggetlenul mukodtetni a nyelvuket meg a szemhejukat :)

2011. máj. 18. 18:47
 8/13 anonim válasza:

én mindig is olyan voltam hogy becsukom csókolózás közben a szemem,a mostani barátom viszont mindig "megles" csókolózás közben és érzem hogy néz ilyenkor én is kinyitom a szemem,rákérdeztem miért teszi ezt annyit mondott hogy mert szeret kukucskálni : D

16/L

2011. máj. 18. 18:59
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem meg igazad van, egy igazi, szerelmes, bensőséges csókolózás csukott szemmel az igazi. Nem kell olyankor nézelődni sehova, nézze meg előtte és utána a barátnőjét/barátját az illető. 2 és fél év alatt talán 2-3 alkalommal nyitottam ki a szemem, mert lelassult a csók, azt néztem meg bealszik vagy mi? :D

De csukva volt a szeme neki is. :)

2011. máj. 18. 18:59
 10/13 anonim ***** válasza:

"...egy igazi, szerelmes, bensőséges csókolózás csukott szemmel az igazi..."

Ott a pont!

2011. máj. 18. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!