Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon meg lehet-e bocsájtani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon meg lehet-e bocsájtani ha a az egyik fél félre lép?

Figyelt kérdés
Persze itt nem arra vagyok kíváncsi, hogy mi van ha állandóan félrekefél a másik. Hanem arra, hogy egyszer megtörténik és nagyon megbánja. Vajon meg lehet-e ilyet magyarázni? És menyire befolyásolja ez késöbbiekben a kapcsolatot. Én pasi vagyok és most úgy érzem a barátnőm első hütlenségét meg tudnám bocsájtani ( Bizonyos keretek között, de a srác fejét szétverném.
2011. máj. 18. 13:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ízlés dolga. Én nem tudnám.
2011. máj. 18. 14:13
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudnám megbocsájtani.
2011. máj. 18. 14:32
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
nem!
2011. máj. 18. 14:35
 14/21 anonim ***** válasza:
65%

Nem!

Se flörtöt,se kézfogást,se pajzán nézést,nemhogy dugást!egyiket sem!fel is út le is út minden nélkül!szóba nem állnék az ilyennel!

2011. máj. 18. 14:55
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem a szex abszolutizálása egy kapcsolat defektje. Kössön össze Benneteket sok erősebb szál (elsősorban szeretet, de ezen belül harmónia, humor, rokonszenv, miegymás)."

Pontosan ezt árulná el.A megcsalás nem csak arról szól,hogy mással szexelt,és akkor mi van.Elárulja mindazt,ami köztetek van,és megaláz.És nincs olyan,hogy csak egyszer,és véletlenül.Nem vagyunk állatok,lehet nemet mondani.

30/N

2011. máj. 18. 15:17
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
az valóban kabaré, amikor valaki azt mondja, hogy véletlenül....
2011. máj. 19. 08:33
 17/21 anonim ***** válasza:

Te se kicsit vagy hulye... miert a srac hibaja lenne az ha a bnod egy ribanc es felrekavar? A no valami akaratnelkuli babu akit arra lehet ravenni amire csak akarjak?

A ket ember kozul nem a srac hanem a csaj a szemet, elvegre o szeg igeretet...

Amugy a valasz az hogy lehetni lehet, csak nem szabad.

Nem bocsatanek meg ilyet, megpedig azert nem, mert lehet hogy szeretni tudnam meg utana, de megbizni benne nem tudnek tobbe. A sracra nem haragudnek, miert lenne ez az o hibaja? De a lanyt kivagnam az biztos.

2011. máj. 23. 08:57
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem jó megbocsájtani az ilyet, mert saját magad teszed tönkre vele. Egyrészt elveszik az önbecsülésed, a magabiztosságod, meging a bizalmad, és ha meg is bocsájtasz bárhova megy azon fog járni az eszed,hogy vajon mit csinálhat. Másrészről pedig ha valaki egyszer megteszi, később is megfogja. Nem tudom mióta vagytok együtt, de az élet során lesz olyan időszak, hogy nem lesz felhőtlen a kapcsolatotok, vajon akkor is megállja majd, hogy ne tegye meg? Mert most egy ideig biztosan, hisz megérezte, hogy elveszíthet, de mi lesz később? Tudom ez senkinél nem garantált, hogy nem teszi meg, de mégis azért elég kemény lehet elviselni, hogy az akit szeretsz más karjaiban töltötte az éjszakát. Hol volt az a nagy szerelem, amikor vele volt együtt?
2011. máj. 23. 08:58
 19/21 anonim válasza:
Nem lehet megbocsájtani!!! Ha ezt tette akkor biztos hogy valami hiányzik a kapcsolatotokból.De miért csak a srácot bántanád szerintem a csajod is hibás...
2011. máj. 23. 09:42
 20/21 anonim ***** válasza:

Ilyen esetben még egyszer volt részem, nem is olyan rég, pont 1 hónapja.Volt egy barátom 2 hónapot jártunk, elment diszkóba megcsalt, én megtudtam ő tagadta.

Aztán egy csókot bevallott, és végül az is kiderült hogy a lánykát hazavitte kiszívta a nyakát mellét, mindenhol!Én kiadtam az útját, jött a mellé beszélés, és legrosszabb ebben a roh@dékban az volt hogy a hülyeségét hozzányomta desszertnek hogy én vagyok a világon a legédesebb lány stb stb stb engem nem hatott meg, ami után kidobtam 1 hétre rá összejött a kis leányzóval és még most is boldogak.

Nem bocsájtanék meg soha senkinek, talán több év után, de aki 1-2-3 hónap után képes az ilyenre az egy gerinctelen ember a szemembe :)

2011. máj. 23. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!