Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon meg lehet-e bocsájtani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon meg lehet-e bocsájtani ha a az egyik fél félre lép?

Figyelt kérdés
Persze itt nem arra vagyok kíváncsi, hogy mi van ha állandóan félrekefél a másik. Hanem arra, hogy egyszer megtörténik és nagyon megbánja. Vajon meg lehet-e ilyet magyarázni? És menyire befolyásolja ez késöbbiekben a kapcsolatot. Én pasi vagyok és most úgy érzem a barátnőm első hütlenségét meg tudnám bocsájtani ( Bizonyos keretek között, de a srác fejét szétverném.
2011. máj. 18. 13:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
65%
Biztosan meg lehet,én nem tudnám.Soha többé nem bíznék benne,és undorodnék,ha hozzám érne.
2011. máj. 18. 13:14
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Megbocsátani lehet. De elfelejteni nem. Tapasztalat, sajnos.
2011. máj. 18. 13:16
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
1x talán meg lehet, de tennie kéne érte hogy megbocsáss... többször már nem. Csak ha látod a változást rajta akkor higgy neki...ha kételkedsz benne hogy még egyszer előfordulhat, akkor már sajna vége a kapcsolatnak, nem tudsz benne többet megbízni...
2011. máj. 18. 13:16
 4/21 benni23 ***** válasza:
67%
Nem. Mert ha egyszer megteszi megfogja többször is tenni ! Jól elkell verni vaslapáttal és akkor lehet megbánja, eddig én így tettem néha bejött :)
2011. máj. 18. 13:17
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudnám megbocsájtani. Nálam ez a végső határon túl van.

18/L

2011. máj. 18. 13:18
 6/21 anonim ***** válasza:
88%
én megtudnám bocsátani,de csak 1szer.
2011. máj. 18. 13:20
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Én soha nem bocsátanék meg!!!

Ha bánja miért tette meg??? Ha szeret miért kívánt meg mást annyira hogy meg is csaljon??? Mi lesz a bizalommal???

Ha meg is bocsátasz a kapcsolat halálra van ítélve. Persze ez csak az én véleményem.

Kíváncsiság... Hány évesek vagytok?? Együtt éltek??

Az meg hg a srác fejét szétvernéd... tudott egyáltalán arról hg te létezel?? Mert ha nem akkor gondolkodj el rajta kinek jár a tasli... 24/L

2011. máj. 18. 13:28
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha már valakinek szét akarod verni a fejét, akkor az szerintem semmiképpen ne a másik srác legyen. Verheted a sajátodat, hogy nem voltál elég a csajnak, esetleg verheted az övét, hogy nem bírt magával.

Mellesleg nem értek egyet az előttem szólók reakcióival. Szerintem a szex abszolutizálása egy kapcsolat defektje. Kössön össze Benneteket sok erősebb szál (elsősorban szeretet, de ezen belül harmónia, humor, rokonszenv, miegymás). Ha csak véletlenül, időlegesen megszédült a másik, akkor az szinte szóra sem érdemes, ha pedig úgy "csalt meg", hogy lélekben inkább már ott volt, akkor megint nem megbocsátani kell, hanem elengedni. 34/F

2011. máj. 18. 13:33
 9/21 anonim ***** válasza:
78%

megcsalt. Egy pillanat. Mit csinált?

hazemennék, bejelenteném a bnőmnek, hogy megcsaltam. Mit hisz? hogy dugtam valaki mással.

de ha azt kérdezném mi számít megcsalásnak.... arra az lenne a válasz, hogy még a kezét se fogjam meg másnak, hacsaknem táncolunk.

Ha megmasszírizok egy bomba nőt, meg ő engem, s kész, az akkor tök rendben van, hiszen, ha azt mondanám, hogy "megcsaltalak", az ugye nem ez lenne, csakis dugás...

definiáljátok már a megcsalás szó jelentését.

2011. máj. 18. 13:49
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
egyszer félrekefélt, odáig lehet, hogy már jópár romantikus vacsora, csók, simogatás után vezetett az út, s nem csakúgy helyből.
2011. máj. 18. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!