Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elégedettek vagytok a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elégedettek vagytok a párotok szexuális teéjesítményével?

Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 11:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

attól függ, van aki nagyon analfabéta, de van aki tökéletes!! nekem már volt hogy szex közbe elröhögtem magam nem is egyszer! de amugy is ritka már az olyan pasi aki mindent megtenne a szexbe meg stb.

21/L

2011. máj. 18. 12:06
 12/21 anonim ***** válasza:
21/L Mi mindenre gondolsz?(csak kíváncsi vagyok)
2011. máj. 18. 12:15
 13/21 anonim ***** válasza:

12.23

ennek a kommentnek most mi értelme volt?

2011. máj. 18. 12:24
 14/21 anonim ***** válasza:
Ma 12:00 egyetértek.
2011. máj. 18. 12:36
 15/21 anonim ***** válasza:
Úristen, ennyire teljesitmény orientáltak vagytok? Ez már sok.Meg lehet beszélni dolgokat, tanulni, egymásnak megmutatni hogy jó, hogy nem.Én úgy veszem észre, ha valaki nem jól csokol, nem jól teljesit az ágyban, akkor már dobjuk.Kivánom, hogy titeket is dobjanak, mert nem éritek fel párotok szintjét az ágyban.
2011. máj. 18. 13:13
 16/21 anonim ***** válasza:

Én teljesen elégedett vagyok a mostani párommal...

Mindent megadunk egymásnak amit a másik kíván...

Már az első szexuális együttlétünk is maga volt a csoda...

Életemben nem kívántam úgy férfit mint őt, ezt ő is tudja és önbizalmat ad neki így nincs teljesítési kényszere amiért idegeskedni kellene és át tudja adni magát az érzéseinek. És nem szégyenlünk beszélni sem.

Azért kíváncsi lennék, hogy azok akik elégedetlenek a szexuális életükkel azok beszélnek-e erről a párjukkal???????????????????

2011. máj. 18. 13:14
 17/21 anonim válasza:
tokeletesen. imadom a paromat ugy lelkileg, mint az agyban :)
2011. máj. 19. 14:36
 18/21 anonim ***** válasza:

én most nem, mert próbálja minél hamarabb letudni az aktust úgy, h mindketten elmenjünk. ez az orgazmushajhász 10 perces szex viszont nem arról szól, amiről az elején. sokszor felhozom neki, és most már kezdi felfogni, h nem bírom minőségi szex nélkül sokáig, ezért remélem, h változtatni fog.

egyébként az analfabetizmusnak nem sok köze van a szexhez, de ez már nem az én hiányosságom:D

2011. máj. 20. 20:39
 19/21 anonim ***** válasza:

Komoly kapcsolatban nem csak a szex számít!Persze fontos az is de nem az az első.De amúgy én megvagyok elégedve vele,mert megbeszéljük a szexuális életünket így tudjuk mire vágyik a másik.Tudod a szexhez a jó szexhez nem csak két nemi szerv kell hanem egy kis épp ész,és KOMUNIKÁCIÓ.

Néma gyerek szavát az anyja se érti!!!

21/N

2011. máj. 22. 17:07
 20/21 anonim ***** válasza:

Off, de szerintem semmi gond a teljesítményorientáltsággal. Természetesen a szex nem a fontossági sorrend elején van. De a nélkülözhetetlen dolgok között.

Vannak ugyanis olyan dolgok, amikből ha csak egy is nem teljesül, akkor már az a kapcsolat nem lehet jó, jobb esetben szakítás lesz belőle, rosszabb esetben 10-20 év múlva, amikor már teljesen frusztráltak a felek a normális szex hiánya miatt, azt fogják egymás fejéhez vagdosni, hogy "soha nem voltál jó az ágyban!"

Persze, 1-2-5-6 évet ki lehet bírni rendes szex nélkül, de idővel az embert tönkreteszi.

Ne legyünk már álszentek. A jó szex legalább annyira fontos, mint a szerelem, sőt! A szerelem szinte biztos, hogy idővel elmúlik. De a jó szex segít a párkapcsolatot fenntartani a szerelem elmúltával, meg három gyerek után is!

2011. máj. 22. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!