Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok elmenni vaginában. Ez miért van?
Figyelt kérdés
18 vagyok, már nem egy pasival lefeküdtem de még soha nemtudtam ott elmenni. Bennem van a hiba? Mondjuk ha kutya pózban csináljuk a pasimmal vagy ráülök és beljebb megy akkor egy pontnál érzem hogy nagyon fáj és nemtudok megmozdulni... mivan velem? ujjazástól se tudok elmenni...ÉRTELMES VÁLASZOKAT KÉREK LÉGYSZI!! köszönöm2011. máj. 17. 22:35
11/11 anonim válasza:
1 év sok idő "próbálkozásból".Lehet,hogy egyszerűen a pasi túl nagy,de semmi képpen nem kell az agyadig nyomni,mert kiesel a ritmusból.Szerintem ha túl mély és erős akkor az mindekinek fáj.Ha felül vagy te irányítasz..milyen mélyre és milyen ütembe haladtok. De esetleg egy orvosi látogatás se ártana nincs-e gyulladásod.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!