Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudok elmenni vaginában....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok elmenni vaginában. Ez miért van?

Figyelt kérdés
18 vagyok, már nem egy pasival lefeküdtem de még soha nemtudtam ott elmenni. Bennem van a hiba? Mondjuk ha kutya pózban csináljuk a pasimmal vagy ráülök és beljebb megy akkor egy pontnál érzem hogy nagyon fáj és nemtudok megmozdulni... mivan velem? ujjazástól se tudok elmenni...ÉRTELMES VÁLASZOKAT KÉREK LÉGYSZI!! köszönöm
2011. máj. 17. 22:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lazíts drága lazíts és csak olyan pasival feküdj össze akibe szerelmes vagy ne minden féle jött menttel!Ezek általában amúgy lelki dolgok miatt vannak!
2011. máj. 17. 22:38
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

ma 22:38-as vagyok

Még annyit fűznék hozzá hogy ez azért van mert a tested kívánja de a lelked még igazából nem és ezért nem tudod maagad elengedni!Mert csak a kémia működik,de az néha kevés ahhoz hogy ellazulj és egy jót élvezz!

Remélem érthető voltam!

CSAK AZZAL FEKÜDJ LE AKIBE SZERELMES VAGY!NE CSAK VONALOMBÓL!

2011. máj. 17. 22:42
 3/11 anonim ***** válasza:
VONALOMBÓL=VONZALOMBÓL
2011. máj. 17. 22:43
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
20/L vagyok, 3 éve vagyok együtt a párommal, szeretem őt, mégis ugyanigy vagyok, mint te, szóval szerintem ne hogyj az előttem szólónak:)
2011. máj. 17. 22:46
 5/11 anonim ***** válasza:
26%

A válasz megírásának időpontja: ma 22:46

Jó hülye vagy már bocsi!Tudod hogy hány olyan nő van aki nem tud ezért elélvezni amit én mondtam!

Igen vannak olyanok is mint te aki talán soha nem fog,az ilyeneket sajnálom,de sok esetben van az amit én mondtam!

Legalább ne beszélj f@szságokat!Te akkor azért nem tudsz mert nem dugnak meg rendessen vagy mert pancser a pasid!:)

De a kérdezővel nem biztos hogy ez van!

2011. máj. 17. 22:50
 6/11 AVATAR282827 ***** válasza:
100%
nos akkor a vita helyett olvassatok biosz könyveket...nem minden nő képes a hüvelyi orgazmusra, sőt elég kis százalék...többen inkább csikló orgazmust tudnak átélni, de akad olyan is aki nem képes átélni egyiket sem...ez nem akarat függő, meg nem is szerelem függő...ez genetika...azok a csajok pedig nagyon szerencsések, akik mindegyik formályában át tudják élni...
2011. máj. 17. 23:02
 7/11 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 23:02

Igen ez így is van ahogy leírtad de sok esetben van az hogy tulajdonképpen eltudna élvezni csak nem tud eléggé ellazulna,mármint lelkileg nem tudja magát átadni az egésznek csk testileg és a lelki dolgok is nagyban befolyásolják!De azt is aláírom hogy olyan is van amit te mondtál csak nem minden esetben!Sokszor áll vagy bukik a dolog a nő lelki állapotán!

2011. máj. 17. 23:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyébként az általam ismert 18 éves lányok közül kb 1-ből se nézem ki, hogy a szerelem fogalmának a közelében is járt valaha.. van benne ráció
2011. máj. 17. 23:06
 9/11 A kérdező kommentje:
nemfekszem le akárkivel... már 1 éve van barátom de hiába akarom akármennyire is, nemtudok elmenni... elején még oké de aztán már semmit nemérzek. aztán még ez is ha ráülök és ha elér egy pontot nagyon fáj, nemtudom miért van...eltudok én lazulni, azzal nincs gond, de akkor se megy :S
2011. máj. 17. 23:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor nem megy kész, nem kell erőltetni. Aztán ha már leszarod az egészet, akkor fog bejönni :) Am nagyon kevés nő képes rá, szóval nem para. A fájdalom meg gondolom az, hogy a méhszájadig felmegy....
2011. máj. 18. 10:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!