Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok elmenni vaginában. Ez miért van?
ma 22:38-as vagyok
Még annyit fűznék hozzá hogy ez azért van mert a tested kívánja de a lelked még igazából nem és ezért nem tudod maagad elengedni!Mert csak a kémia működik,de az néha kevés ahhoz hogy ellazulj és egy jót élvezz!
Remélem érthető voltam!
CSAK AZZAL FEKÜDJ LE AKIBE SZERELMES VAGY!NE CSAK VONALOMBÓL!
A válasz megírásának időpontja: ma 22:46
Jó hülye vagy már bocsi!Tudod hogy hány olyan nő van aki nem tud ezért elélvezni amit én mondtam!
Igen vannak olyanok is mint te aki talán soha nem fog,az ilyeneket sajnálom,de sok esetben van az amit én mondtam!
Legalább ne beszélj f@szságokat!Te akkor azért nem tudsz mert nem dugnak meg rendessen vagy mert pancser a pasid!:)
De a kérdezővel nem biztos hogy ez van!
A válasz megírásának időpontja: ma 23:02
Igen ez így is van ahogy leírtad de sok esetben van az hogy tulajdonképpen eltudna élvezni csak nem tud eléggé ellazulna,mármint lelkileg nem tudja magát átadni az egésznek csk testileg és a lelki dolgok is nagyban befolyásolják!De azt is aláírom hogy olyan is van amit te mondtál csak nem minden esetben!Sokszor áll vagy bukik a dolog a nő lelki állapotán!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!