Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, volt már olyan, hogy lefeküdtetek egy nővel miközben tudtátok, hogy van barátja?

Figyelt kérdés
Én megtettem, útolag egy kicsit szar érzés volt. Bár melletem szól a pasi elég bunkó a nőjével. Vélemény?
2011. máj. 17. 22:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ferfiakra sokmindent ra lehet kenni ezt mondjuk nem... Ha a csaj ezt helyesnek talalta akkor egy kis ribi :) ilyenkor csak a megcsalo fel a hibas. Csak a megcsalt fel mindig arra fog haragudni akivel megcsaltak nem arra aki megcsalta... Regi hiba
2011. máj. 28. 13:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Egyik válaszoló írta,hogy egy ilyen nő egy forintot nem ér.Ehhez annyit fűznék hozzá,hogy az sem,aki megdugja.
2011. máj. 30. 02:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont.
2011. máj. 30. 09:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Elutasítom a ribiket

[link]

2013. okt. 7. 17:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!