Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, volt már olyan, hogy lefeküdtetek egy nővel miközben tudtátok, hogy van barátja?

Figyelt kérdés
Én megtettem, útolag egy kicsit szar érzés volt. Bár melletem szól a pasi elég bunkó a nőjével. Vélemény?
2011. máj. 17. 22:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Normális, hogy bűntudatod van... De indulj ki abból, hogy ha őt nem zavarta, hogy van pasija, akkor téged miért kellett volna?

22L

2011. máj. 17. 22:18
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Én eddig szinte csak ezt csináltam, szóval a lány szeretője voltam, én álltam a háromszög csúcsán. Ilyenkor a lánynak kell elszámolnia a lelkiismeretével, nem nekem.
2011. máj. 17. 22:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Bár lány vagyok, de azért hozzászólok: ha bele tudtál mászni a kapcsolatába, akkor az nem a te hibád. Mondom én mindezt úgy, hogy csaltak már meg, és akkor sem a harmadik felet hibáztattam.

Megtehetted, így megtetted, egészségedre. A csaj az, akinek nemet kellett volna mondania, és előbb lezárnia a mostani kapcsolatát. Az nem kifogás, hogy a pasija bunkó vele, mert így ő meg megcsalta, de az már nem a te sarad, ha neked nincs barátnőd, és nem erőszakoskodtál a lánnyal.

Legalábbis én ezen a véleményen vagyok. Ettől függetlenül ismerősöknek nem dicsekednék ilyesmiről a helyedben =) (Kérdéstől független hozzászólás.)

2011. máj. 17. 22:22
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem Neked kéne,hogy lelkiismeretfurdalásod legyen.Legyen annak,aki gond nélkül beugrott más ágyába,és nem érdekelte a kapcsolata,csak a hormonjai.Saját magát minősíti ezzel,és a saját szegénységi bizonyítványa.

Persze ettől még Te IS hibás vagy,de nem Te vagy ebben a történetben az egyetlen bűnös,sőt!

2011. máj. 17. 22:39
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem. Ez nem lenne korrekt a másik sráccal szemben. Lehet, hogy te azt látod, hogy bunkó a nőjével, de lehet, hogy valójában teljesen más. A csaj pedig egy hatalmas ribanc. Na melyik a rosszabb?
2011. máj. 18. 00:00
 6/14 anonim ***** válasza:
Ne erezd szarul magad....ketton all a vasar...velem is megesett...csak forditot helyzet..
2011. máj. 18. 12:12
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Velem s történt már ilyen, csak a különbség az, hogy nekem a lány nem mondta el hogy van barátja, tehát nem is tudtam róla.

Na és most lehet h kiröhögtök, de ha tudom, hogy van neki, akkor nem mentem volna bele. Lehet, hogy az ő hibája, meg az ő szennyese, de segítek neki ebben, akkor én is csak 1 fokkal vagyok jobb nála.

De ha engem csalna meg a nőm úgy hogy rámászik valakire, akkor én sem a 3. felet hibáztatnám elsősorban.

2011. máj. 28. 10:16
 8/14 anonim ***** válasza:
Voltam ilyen helyzetben és ki is használtam a lehetőséget. Kit érdekel, hogy van neki barátja? Az ilyen nő egy forintot nem ér, meg kell d*gni és viszontlátásra. Ha a barátja ekkora lúzer, hogy egy ilyen nőt tart, akkor meg is érdemli.
2011. máj. 28. 10:44
 9/14 anonim ***** válasza:
Azért az sem mindegy, hogy a pasija a haverod-e, vagy nem is ismered....
2011. máj. 28. 10:45
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen volt ilyen. Nálam a végeredmény az lett, hogy szakított a pasijával és együtt töltöttünk 7 csodás hónapot.

Lehet lepontoztok, de én nem éreztem magam szarul.

2011. máj. 28. 12:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!