Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, volt már olyan, hogy lefeküdtetek egy nővel miközben tudtátok, hogy van barátja?
Normális, hogy bűntudatod van... De indulj ki abból, hogy ha őt nem zavarta, hogy van pasija, akkor téged miért kellett volna?
22L
Bár lány vagyok, de azért hozzászólok: ha bele tudtál mászni a kapcsolatába, akkor az nem a te hibád. Mondom én mindezt úgy, hogy csaltak már meg, és akkor sem a harmadik felet hibáztattam.
Megtehetted, így megtetted, egészségedre. A csaj az, akinek nemet kellett volna mondania, és előbb lezárnia a mostani kapcsolatát. Az nem kifogás, hogy a pasija bunkó vele, mert így ő meg megcsalta, de az már nem a te sarad, ha neked nincs barátnőd, és nem erőszakoskodtál a lánnyal.
Legalábbis én ezen a véleményen vagyok. Ettől függetlenül ismerősöknek nem dicsekednék ilyesmiről a helyedben =) (Kérdéstől független hozzászólás.)
Nem Neked kéne,hogy lelkiismeretfurdalásod legyen.Legyen annak,aki gond nélkül beugrott más ágyába,és nem érdekelte a kapcsolata,csak a hormonjai.Saját magát minősíti ezzel,és a saját szegénységi bizonyítványa.
Persze ettől még Te IS hibás vagy,de nem Te vagy ebben a történetben az egyetlen bűnös,sőt!
Velem s történt már ilyen, csak a különbség az, hogy nekem a lány nem mondta el hogy van barátja, tehát nem is tudtam róla.
Na és most lehet h kiröhögtök, de ha tudom, hogy van neki, akkor nem mentem volna bele. Lehet, hogy az ő hibája, meg az ő szennyese, de segítek neki ebben, akkor én is csak 1 fokkal vagyok jobb nála.
De ha engem csalna meg a nőm úgy hogy rámászik valakire, akkor én sem a 3. felet hibáztatnám elsősorban.
Igen volt ilyen. Nálam a végeredmény az lett, hogy szakított a pasijával és együtt töltöttünk 7 csodás hónapot.
Lehet lepontoztok, de én nem éreztem magam szarul.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!