Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Félek sz*pni. Mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek sz*pni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Régen nem volt ezzel gond, szívesen szoptam, viszonylag hamar elment a partnerem, élvezete is, és minden tudományomat bevetettem, jó volt.

De(!) az új (relatív új, már egy éve együtt vagyunk) barátommal rossz élményeim voltak. Minden akkor indult, amikor először szoptam le. Nagggyon-nagggyon sokáig tartott, és el se ment. Akkor teljesen elment minden önbizalmam. Bénának éreztem magam.

Utána későbbiekben mikor alkalom volt rá már el ment, de nagyon sok időbe telik neki:/ Úgy érzem rossz vagyok, és emiatt kerülöm az alkalmakat, pedig az előzőekkel nem volt ilyen gond:/

A "trükkjeimet" se merem bevetni (mélytorok..stb) mert félek, hogy az még kevésbé tetszene neki.

Szokta mondani utána, hogy nagyon jó volt, de nem hiszem el:/

Meg tudom számolni két kezemen, hogy az 1 év alatt hányszor szoptam le.

a "viszonzás" meg még sokkal kevesebb...

nálunk vajon az egész orál dolog veszett ügy?

Furcsa lenne, ha hirtelen letámadnám, szóval ilyet ne is tanácsoljatok.

2011. máj. 17. 15:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Lehet vastagabb a makkja,mint az előző pasijaidnak.Lehet h észre sem veszed,hogy szántasz a makkján.Én írtam a fogazós hszt is.22/F
2011. máj. 17. 17:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Irigylem a porblémáid....

Miért nem kérdezed meg, hogy ő hogy szereti? Lehet, hogy simán az orált ennyi ideig bírja. Nem értem mit kell ebből problémát csinálni.

2011. máj. 17. 17:05
 13/17 A kérdező kommentje:

Még igazad is lehetne, de kisebb neki, mint az előzőeknek.

Biztos, hogy bennem van a baj? Nehezen tudnám elképzelni, hogy azt mondja jó vagyok, miközben meg nem is élvezi. Mármint nagyon nyíltak vagyunk egymással, szerintem megmondaná..:/ de hát aztán ki tudja.

2011. máj. 17. 17:06
 14/17 A kérdező kommentje:

Én megkérdeztem. Ő azt mondta neki jó, eddig bírja.

De látod itt is mindenki azt mondja én vagyok a béna.

2011. máj. 17. 17:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Azért annak,ha nem élvezi,szemmel látható az eredménye.Lekunkorodik a fütyije..22/F
2011. máj. 17. 17:09
 16/17 anonim válasza:
istenem ink dugjatok,, a szopásnál szarik elmenni a keményebb ember...
2011. máj. 17. 23:15
 17/17 anonim válasza:

Csak engedd el magad! és próbáld ösztönössen csinálni.és persze kérdezd a párod, hogy jó neki.

nekem ez nem gondd...mélytorok.. :)imádom csinálni, és a párom el van tőle ájulva

2011. máj. 25. 20:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!