Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Félek sz*pni. Mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek sz*pni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Régen nem volt ezzel gond, szívesen szoptam, viszonylag hamar elment a partnerem, élvezete is, és minden tudományomat bevetettem, jó volt.

De(!) az új (relatív új, már egy éve együtt vagyunk) barátommal rossz élményeim voltak. Minden akkor indult, amikor először szoptam le. Nagggyon-nagggyon sokáig tartott, és el se ment. Akkor teljesen elment minden önbizalmam. Bénának éreztem magam.

Utána későbbiekben mikor alkalom volt rá már el ment, de nagyon sok időbe telik neki:/ Úgy érzem rossz vagyok, és emiatt kerülöm az alkalmakat, pedig az előzőekkel nem volt ilyen gond:/

A "trükkjeimet" se merem bevetni (mélytorok..stb) mert félek, hogy az még kevésbé tetszene neki.

Szokta mondani utána, hogy nagyon jó volt, de nem hiszem el:/

Meg tudom számolni két kezemen, hogy az 1 év alatt hányszor szoptam le.

a "viszonzás" meg még sokkal kevesebb...

nálunk vajon az egész orál dolog veszett ügy?

Furcsa lenne, ha hirtelen letámadnám, szóval ilyet ne is tanácsoljatok.

2011. máj. 17. 15:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
43%
Béna vagy ennyi:)
2011. máj. 17. 15:41
 2/17 anonim ***** válasza:
30%
Egyetértek az elsővel.
2011. máj. 17. 15:41
 3/17 anonim ***** válasza:
Hát ez fura.Az egészet kb egy dologgal lehet csak elszúrni,a fogazással.Én is órákig bírom,ha a párom fogaz,vagy úgy szorítja,mint a kéziféket.Nyisd nagyobbra a szádat és szerintem minden gondod elmúlik,egy próbát megér.22/F
2011. máj. 17. 15:42
 4/17 anonim ***** válasza:
32%
gyakorolj rajtam
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
Miért nem beszéled meg VELE, aki esetleg érdemi információt is tud nyújtani, ellentétben velünk?
 6/17 anonim ***** válasza:
Ne csinálj belőle problémát. Ha nem megy, hát nem. Sok más lehetőség van.
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a normális, hogy nem durran el 2 perc alatt. Valószínűleg nem recskázott annyit.
2011. máj. 17. 15:43
 8/17 anonim ***** válasza:
Pedig mélytorokkal jobb hatást tudnál elérni. Amúgy jah, nem fogja egy pasi se megmondani, hogy "béna vagy szívem". Sok nő azt hiszi jól csinálja:) Ne félj tőle! Csináld, ha szereted őt.
2011. máj. 17. 15:44
 9/17 anonim ***** válasza:
Hát vannak olyan pasik,akik hama elmennek és olyanok is,akik nem mennek el hama!Ne vedd ugy,hogy veled van a gond,hogy benned a hiba,lehet,hogy benne.
2011. máj. 17. 15:45
 10/17 anonim válasza:

Hm... Ha az én csajom jól csinálja, minden tőlem telhetőt megteszek, hogy minél tovább tartson...

Amúgy is sokkal-sokkal jobb, ha "sokára" megyek el. ;)

2011. máj. 17. 16:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!