Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek sz*pni. Mit csináljak?
Régen nem volt ezzel gond, szívesen szoptam, viszonylag hamar elment a partnerem, élvezete is, és minden tudományomat bevetettem, jó volt.
De(!) az új (relatív új, már egy éve együtt vagyunk) barátommal rossz élményeim voltak. Minden akkor indult, amikor először szoptam le. Nagggyon-nagggyon sokáig tartott, és el se ment. Akkor teljesen elment minden önbizalmam. Bénának éreztem magam.
Utána későbbiekben mikor alkalom volt rá már el ment, de nagyon sok időbe telik neki:/ Úgy érzem rossz vagyok, és emiatt kerülöm az alkalmakat, pedig az előzőekkel nem volt ilyen gond:/
A "trükkjeimet" se merem bevetni (mélytorok..stb) mert félek, hogy az még kevésbé tetszene neki.
Szokta mondani utána, hogy nagyon jó volt, de nem hiszem el:/
Meg tudom számolni két kezemen, hogy az 1 év alatt hányszor szoptam le.
a "viszonzás" meg még sokkal kevesebb...
nálunk vajon az egész orál dolog veszett ügy?
Furcsa lenne, ha hirtelen letámadnám, szóval ilyet ne is tanácsoljatok.
Hm... Ha az én csajom jól csinálja, minden tőlem telhetőt megteszek, hogy minél tovább tartson...
Amúgy is sokkal-sokkal jobb, ha "sokára" megyek el. ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!