Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek élvezi? Vagy mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek élvezi? Vagy mit tehetnék még ennek érdekében?

Figyelt kérdés

Még csak pár hete vagyunk együtt a barátommal :)

Még nem volt szex, de még nem is nagyon tervezzük ... Igaz, ő már nem szűz !

Amikor már olyan hevesen csókolózunk és simogatjuk egymást, van hogy elkezd hangosan sóhajtozni, meg pici hangokat is ad ki ( meg néha mondja, hogy már nem bír magával ) .... persze én ezt nagyon élvezem :)

Szerintetek élvezi?Elég neki egyenlőre ennyi? Azt szeretném, hogy ne csak nekem legyen jó, hanem neki is !

Mit tehetnék annak érdekében, hogy még jobb legyen neki? :) Hol simogassam, miket csináljak még vele? :)

2011. máj. 17. 14:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát, ha csak jól felizgatod, azt az elején élvezi, de a végén szenved a feszültségtől. Ha már ott tartotok befejezheted kézzel. Ugye nem kell elmagyarázni?
2011. máj. 17. 14:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is az orálist vagy kézi munkát ajánlanám,mert nőként is azt modnom, h. nincs rosszabb annál ha fel vagy izgulva és nincs rendes befejezésea dolognak, hanem magától kell h. elmúljon.Főleg fiúknál hisz ott testileg is nagy a változás ha fel van izgulva.
2011. máj. 17. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!